Isnin, 21 Mac 2011

~ hari ni mengajar mengaji pulak.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. wiii. entry di senja hari. hari ni hari senin which is aku kena start mengajar balik, k, fine. tak kisah. lalala. tadi aku telefon kak ros. kak ros ni orang yang mengupah aku untuk mengajar anak dia. heh, kiranya aku ni menjadi tutor la. kui,kui,kui.


and the story is begin like this bila aku telefon kak ros *broken english, sorry*


Vampire : assalamualaikum.


Kak Ros : waalaikumussalam. *suara serak*


Vampire : kak ros ye ni?


Kak Ros : a'ah ye.


Vampire : hari ni kena mengajar ke?


Kak Ros : a'ah.


Vampire : oh ok. *dah nak letak telefon*


Kak Ros : eh! nanti kejap.


Vampire : apa dia?


Kak Ros : kau boleh ajar mengaji tak? 


Vampire : erk? boleh la . sikit,sikit *sebenarnya aku malas, haha*


Kak Ros : boleh tak kau tolong ajarkan Lokman tu. dia kata tak nak belajar mengaji kat tempat orang dulu tu. dia kata nak belajar mengaji kat rumah aja.


Vampire : em, boleh la *suara tak rela*


Kak Ros : kalau macam tu kau datang pukul 8 la.


Vampire : em, ok. 


p/s
huuu, bertambah tugas aku. k, takpe la. mengajar orang mengaji, aku yang dapat pahala lebih jugak. kui,kui,kui. mengajar ajaran mulia. 


#sekian


mintak2 Kak Ros tambah gaji aku!

2 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

hehe bagus adikku. pahala senang nak cari. mahu atau tak saje :)

gEe berkata...

buleh dah nk mtk upah ngajar pasni. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...