Isnin, 28 Mac 2011

~ mereka jeles dengan saya sebab saya chat YM dengan selebriti

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. wiii. entry di malam hari pula. sekarang ni aku makin kurang buat entry & blogwalking sebab layan SB dengan meluahkan perasaan di twitter terchenta. heh. lupakan pasal tu. straight to the topic.


wiii. siapakah selebriti itu. mua haha, she's not la selebriti yang dikenali ramai. she's just ordinary people but I salute her la so mucho2. people know her as a Hlovate.


hlovate ni just penulis novel je. but she's remarkable. dia boleh change someone 360 degree. petang tadi, around, 2 pm or 3 pm, ym dia online. aku kesat mata aku berkali-kali dan memastikan mata aku tidak ditipu oleh mainan Yahoo Mail. wakakaka.


terus aku bagi salam dengan penuh sopan. wiii. and she's reply me with sopan & silunya. mua haha. at the same time, aku buzz YM Amanie Ashraff and entah kenapa aku tak boleh hantar chat kat Amanie. asik2 fail, asik fail. wakaka, mungkin takdir menemukan aku dengan Hlovate di alam maya hanya berdua sahaja.


heh, and aku jenguk facebook. aku bukak chat Grup Luv Hlovate and sending chat to them and said, 


weh, aku chat dengan H.


and nothin reply me. actually, there's one girl, can't remember who but also, she's got jealousy *tak tau eja :( *wuuuu. wakakaka, to others, don't get jeles2 maaa.


siapa2 yang tak kenal Hlovate tu siapa, *actually kitorang pun tak kenal dia =,=*


ni apa yang aku tahu la.


:: fan page dia almost mencecah 25000. dasat kan! 


::orang kenal dia as a penulis novel sahaja.


::dia bukan artis, not an actor either.


:: wakakaka, but I think, siapa yang baca nukilan dia, sangat suka la and can change up side down to earth la. lagi2 novel like Versus, Rooftop rant and Tunas. aku rasa, should give a big tremendous applause *camne eja ni?=,=* to Jemari Seni sebab terbitkan her novel. kannnn????





this is Tunas. about student in 1999, 2000 .

this rooftop rant, love this story la. aku paling rasa, story ni paling dekat dengan Hlovate.

actually, aku dengan Hlovate just borak pasal study je. aku mintak pendapat dia about certain thing. heh. tak payah la tahu pasal apa. wiii, tak penting pun.


so, aku rasa people should grab her book. lalala. boleh je beli kat book fair nanti kat booth jemari seni.


ni fan page dia.


@hlovate *almost 25000, again!*


and psst, hlovate pernah tulis macam ni.


jujur-sejujurnya, kalau baca material kat sini, ignore je la me as the writer.my status,location,education,back
ground history,abaikan aje,k.for all you know I might be in Guatemala doing phD in nuclear science,and am 35 yrs old. .atau mungkin je seorang budak tepi jalan yang nomad[bak kata aie], travel around the world,tak study,tader kerje,dan ader speciality dalam field buat air soya.


k, chow.. papai. 

8 ulasan:

zikeryhassan berkata...

aku selalu dengar orang kata novel dia best. tapi aku tak penah baca lagi novel dia. kesiankan aku

Miezah Ghani berkata...

awesome ! best gilaa kot .

Wild Cherry berkata...

Memang da jeles ni ked.. Grrrr

The Lady & Mr Vampire berkata...

@zikery ~ wakakaka..sgt kasihan

The Lady & Mr Vampire berkata...

@miezah ~ lalalla

The Lady & Mr Vampire berkata...

@ecah ~ heee...dah tw dah

Amanie Ashraff berkata...

grr aku officially sgt jelez oke. even kau dpt chat dgn Bush pun aku tak kan sejelez neh. haish tak puas hati!!! mmg la x dpt buzz sbb aku sign in im mobile kt ym tp aku dpt jek yg kau ckp dpt chat dgn H tu. sob3 aku sedih nie!!

The Lady & Mr Vampire berkata...

@amanie ~ oooh .. lalala..wakakakaa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...