Khamis, 17 Mac 2011

~ segmen blogger : LELAKI VS PEREMPUAN ( fizikal )

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


haha, baru balik jejalan tadi and terus online. nampak Inche Ben buat segmen, terus join. kui, kui, kui. I'm on bebeh. 


image


nak join , boleh klik sini.


@segmen 


and ada soalan2 from Inche Ben. uuu, makin lama , makin dasat Inche Ben buat segmen soalnya hati ni. haha. layan je la.


1-anda pernah jatuh chenta? apakah yang membuatkan anda jatuh chenta? kerana fizikanl @ keperibadiannya.


ehem, ehem. jatuh chenta? hee, pernah je jatuh chenta sampai jatuh tergolek sekali feelong aku. ha-ha. aku jatuh chenta sebab fizikal at the first time and lepas tu baru aku nilai keperibadiannya. kalau macam haprak sampah, dump je la. hee.aku tahu aku kejam. :P


2- apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup?


mula2 nak pilih pasangan hidup, memang aku pandang fizikal dulu. ha-ha. nak buat macam mana kan?! tapi kalau aku dia seorang yang sama kepala dengan aku even tak lawa sekali pun, aku boleh je terima. wiiii. :D aku lagi suka orang yang banyak cakap dari orang yang bisu macam ada emas dalam kerongkong :P


3-bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik? kenapa?


erk? entahlah. aku sebenarnya suka suara dia. sebab suara dia seksi. #okbai :P haha. 


4- pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia'. apakah anda setuju?


yap. setuju 100 % tu tandanya hidup aman bahagia senang lenang. kalau tak bahagia, takdenya berisi. kui, kui, kui. kurus kering plus melidi. :P urgh, dasatnya hidup.


5- contoh perempuan idaman. sila jelaskan pilihan anda. kenapa pilih dia.


hee, she is my best friend. tapi entah la, aku rasa, siapa nak jadi pasangan hidup aku kena beat dia dulu. haha.

perempuan idaman aku

-banyak cakap & tak pendiam
-lepak suka travel & jejalan.
-tak malu ambil gambar.
-jaga tatasusila.
-boleh jaga diri sendiri & at the same time jaga solat segala bagai :D
-pandai masak :P

tu je la. 

7- adakah anda berpuas hati dengan fizikal pasangan anda sekarang.

urgh, haha. sorry Inche Ben, saya single and solo molo. thank you.

8- adakah anda berpuas hati dengan fizikal anda sendiri?

aku pendek. sob, sob,sob #sekian. :( 163.5 je. huuu. nak nangis. tears drop.


9- perlukah seseorang wanita @ lelaki menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya.

kalau pasangan dah mintak, hee. apa salahnya la kita ikut cakap dia. maybe dia nampak sesuatu dalam diri kita yang perlukan perubahan. 

10- zaman sekarang terlampau banyak produk menguruskan badan, apakah anda merasakan ianya mujarab? ada bukti? hehehe,

erk? hee, aku tak tahu sebab aku nak tambah berat badan bukan nak kurangkan berat badan. entahlah, family aku selalu pergi jog dekat shah alam ataupun dekat kawasan rumah je. start 6 pagi sampai 6.30. dulu after SPM aku jog guna basikal. ada la range 8-10 km cam gi tu je. 



sekian sesi soal jawab. wiii. tu je kan? haha. gaya best je soalan Inche Ben bagi. :P


sila mengejoin ye anda2 sekalian.:D





14 ulasan:

mr vampire berkata...

aku rasa gambar kat atas tu macam pervert pulak..haha..apesal putih semacam? haha.. aku pun tak tahu.. hee..sekian..

vampire memang pelik.zzzz. sah aku dah putus fius.

Amanie Ashraff berkata...

asal aku tak tercalon? hahahaha

mr vampire berkata...

@amanie ~ haha...kuang2x..:P

Eris Eins berkata...

juz kat sini nak cakap, aku 168 cm.jom berdiri sebelah2


sekian terima kasih. kehkehkeh

mr vampire berkata...

@eris ~ ohhh..kejamnya anda!!

nina berkata...

Janganlah rasa pendek, aku 159 cm jer. hahaha...
jadi orang pendek ni kdg2 best arh. (utk org perempuan jer, org lelaki x tau arh)

hehehe...

mr vampire berkata...

@nina ~ haha,,saya-mahu-jadi-tinggi

sekian

NuRuLhUdA aBu hAsSaN berkata...

laki yg rendah cute , laki yg tggi hnsem !! huhu , so , plih lahhh nak yg mne ? yg pntg brsyukur k , ;P

mr vampire berkata...

@huda ~ alamak..saya-blushing..hahaha

nadiemsharmz berkata...

salam..singah dr segmen incik ben..
suke baca komen bloger2 lain..hepi bloging!!

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

muhamad hanif berkata...

hahah..xpe.xpe..
jatuh boleh bgun balik..

singgah dari blog ben ashaari;)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata...

slm singgah dr segmen lelaki vs perempuan fizikal abang ben!! panass!!

wahh..nice entry!! wee!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Rafi Nilhan berkata...

hehe..macam2 kesah ade eyk.. :)
camner ngan hal yg ni plak..

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/puji-pujian-jangan-syok-sangat.html

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

pRiNCe berkata...

JAWAPAN YG bagus...nice..:)
prince dtg dri blog bro ben...
selmat berkenalan ye..
lau sudi jengukla blog prince yg newbiee n buruk ni ye....:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...