Khamis, 17 Mac 2011

~ aku jadi cikgu?

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. aku jadi cikgu? haha. biar betik? 


boleh ke aku jadi cikgu? entah la, angkat bahu.


aku memang tak bercadang nak jadi cikgu pun, hee. jadi pensyarah boleh la kot. haha. boleh bergaya sambil mencuci mata! ha-ha. gila berangan!!


tadi aku teman kawan aku pergi BSN sebab dia nak ambil borang daftar untuk Maktab. entah macam mana, dengan aku2 sekali terisi borang itu!


oh !!! tidak!! adakah ini petanda bahawa Mr Vampire akan menjadi seorang cikgu? erk? heee.


sekarang aku membayangkan aku menjadi seorang cikgu.


::memegang rotan 


::sambil terpekik-pekik dalam kelas. 


sekarang aku membayangkan aku menjadi seorang pensyarah


::duduk goyang kaki


::tanya soalan beriban banyak masa student buat presentation.


aku pilih pensyarah! muktamad.



8 ulasan:

.:rizaL:. berkata...

aku jd cikgu gak nnt. ngn wat degree TESL ni ahha

Amanie Ashraff berkata...

aku pun setuju kau jadi cikgu. ye la kan nak elak dari kes kematian dan penderaan ke atas kanak2 meningkat. kui3

mr vampire berkata...

@rizal ~ haha..cikgu yang hot kot!! haha..

mr vampire berkata...

@ amanie ~ haha...pensyarah la..bukan cikgu..hee..

nina berkata...

Nanti kalau mr vampire jadi pensyarah, sume student terus cair tengok mr vampire. hahaha...

*sorry, meraban.

mr vampire berkata...

@nina ~ haha..ada ke macam tu? hee..

Amanie Ashraff berkata...

haha sory2. msti aku melayang atas angin mase nk komen neh :)

mr vampire berkata...

@amanie ~ aku pun rasa cm gi tu..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...