Sabtu, 5 Mac 2011

~ sakit belakang semata-mata belog.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys! almost 1.45 pagi and uuu look outside your house, it's dark la. ha-ha. tak payah mention pun dah tahu. lain la korang kat alaska or USA, sure la tengah terang benderang lagi joget.


cukup merapu, seriously, bila start berblogging ni belakang badan aku sangat sakit! huargh.. mendera diri sendiri sungguh. damn. tapi disebabkan belog, hee, semua sanggup ku redah even lautan api sekalipun.


kah kah kah. mengalahkan puisi Shakespeare je gamaknya. by the way, berblogging ni benda yang syiok kan? saaangat best. hee. yang ni bukan aku admit seorang2 je. ramai je yang admit yang berblog ni sangat seronok. 


aku tak tahu nak tulis apa lagi and aku tengah rushing nak siapkan assignment gajah aku. ha-ha. *gelak cipan* so, kepala mengong sambil memikirkan skrip seterusnya dan seterusnya.........


or patut aku siapkan Europe Got It Love?


germany tempat pertemuan. wiii. :DD





bila El dania meet with Noah 





hee, rasa nak tergelak terguling-guling pulak. so puaka. k, la nak chow dulu untuk beralih kepada my second belog. it's all about novel and cerpen bla bla bla.


interested?


just klik here.


@I'm the novelist.


daa,

5 ulasan:

Sunah Mohammad berkata...

sakit belakang gak ni..entah bila nak tido ni...:p

Abhamz berkata...

salam, jangan macam tu ambik masa...rileks dulu...kesihatan harus dijaga...demi blog jugak.

Amanie Ashraff berkata...

aku nk tgk kau redah lautan api skang gak !

nazrul ashraff berkata...

@sunah ~ haha..sebab terbongkok-bongkok..haha..

@abhamz ~ iiiiyap. hee...

nazrul ashraff berkata...

@amanie ~ haha..ko tolg cari kan lautan api tu..hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...