Sabtu, 5 Mac 2011

~ kopi susu sepatu biru.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


aku dah pernah review novel 5 tahun 5 bulan, jaja & din and sekarang next novel is grrr 





this book is awesome and gempak! wii. cilita pasal dunia YM yang memang kita tahu penuh dengan tipu muslihat. ha-ha. cilita pasal Emilia-Mat-Zahim


and also not forget, 





it's BOBO!!!! bobo ialah kucing kepada Mat yang selalu buat taik dekat rumah sewa Emilia-Khaliza-Azwa. kiranya Mat & Emilia ni duduk rumah sewa sebelah2 la. and Mat pulak tinggal dengan Razlan-Muiz-Shahrudin-and others-tak ingat lerr-


this book is published by Jemari Seni and hell yeah! I like jemari seni after all. their book was superb. I MEAN the writer is cool and make a nice novel. ahah! ting tong. just get it by yourself la anda2 sekalian. hee


buku ni diterbitkan tahun 2007 and dah melepak kat rumah aku pada tahun 2008. yayaya. 


harga : rm21.00


tapi aku rasa, masa book fair nanti boleh dapat murah kot sebab buku ni antara yang terawal diterbitkan oleh Jemari Seni. wiii.


so, grab it yoo!! and enjoy it as much i love it so mucho2. damn it. I like hanim, adik Emilia. pewittt!!!


 


tu je nak bebel. daa.

4 ulasan:

Gimi berkata...

5 tahun 5 bulan...baca pun hampir 5 tahun gak..

Hehe..apapun suka Hlovate " Tunas", "Aa+Bb", " Versus"...

nazrul ashraff berkata...

@gimi ~ haha...yeah!! these book are cool..

Wild Cherry berkata...

Aku x pnh bace lg buku ni tp akn dibeli kt PbAKL nnti... Hee... Asma ckp cite ni lebih kurang mcm cerekarama sudu n garfu.. Cerekarama tu adaptasi dr buku ni ke?

-WC a.k.a Ecah WNA-

nazrul ashraff berkata...

@ecah ~ a'ah...tapi aku tgk cter 2 skit je..nk dkt hujung..tapi tgk lbih kurg sme je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...