Ahad, 27 Mac 2011

~ rupa-rupanya buat contest sangat penat. zzz

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. baru nak update belog hari ni. heh. tengah2 malam buta ni layan lagu kat window media playlist. sekarang tengah joget sikit dengan lagu Pretty Girl Rock by Keri Hilson. haha.


contest KAMI FOTOGENIK


ni aku curi masa update belog sementara tengah bagi markah dekat contestant2 yang fotogenik habisan tu. heh. masuk hari ke 4, baru ada 35 peserta. kui,kui,kui. takpe la. sikit pun sikit la. Mr Vampire tak kisah. 


baru aku tahu rupa-rupanya buat contest adalah sesuatu yang memenatkan. heh, bukan perkara mudah yop. even follower bertambah & pageview meningkat tapi balasannya sangat la tinggi. hee, dah macam kaunseling ler pulak.


penat wooo nak kira markah korang ni. haha. nak kena tambah, tolak, bahagi, darab, bla bla bla . zzz


agak2 korang apa hadiahnya? haha. sila sabar ye. jangan tak sabar sangat nanti Vampire gigit baru tau. haha. by the way, The Lady tak tengok lagi markah korang tapi selalunya selera kitorang pasal fesyen and entertainment ni sama je. 


hope je la korang menang ye. :D


oh lupa, siapa nak join contest, boleh klik sini


@contest


tips fesyen 101.


jangan malu untuk pose pelbagai. even pose bodoh, jangan sekali2 malu. yang penting keyakinan untuk pose dihadapan camera.


yang penting gambar menjadi & semua orang puas hati.





wiiii. ingat semua! keyakinan ye. kui,kui,kui.


k, papai. :D


nak sambung bagi markah. lalala. :D







2 ulasan:

nina berkata...

Mr Vampire memang suka tangkap gambar dgn perempuan eh?
Hehehe..

mr vampire berkata...

@nina ~ haha.. alamak..kantoi..kah kah kah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...