Ahad, 27 Mac 2011

~ contest : natural beauty.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


wiii. baru nak buat entry. layan sangat dengan SB sampai leka habis kat sana. hee.


join contest natural beauty. nampak Jijah join,aku pun gedik jugak nak join. wakakaka.





@contest


jadi, aku pilih picture ni!



aku nak tambah gambar lagi boleh? hee. ni masa aku form 4.


lagi boleh tak? haha. ni masa aku form 5. pertengahan tahun.


cukup la 3. haha. yang ni masa aku form 5. dah habis spm masa ni

ok, masa untuk tag. 

@zikery
@nadiah

dua2 aku bagi tahu kat facebook. 

k, done. lalala

psst, sekarang aku baru 18 tahun.



5 ulasan:

Abang Stalker berkata...

Thanks fr joining.MV lelaki prtama yg join.Gud luck ye dik..yg lain2 sume da ok. :)

mr vampire berkata...

@abg stalker~ heee... thnks :D lalalala...

Cik Misi berkata...

Tumpang lalu ye..
Jom ramai – ramai kita join GA Gerobok KecilKu..

k e y r i berkata...

hoho, ala2 lelaki melayu terakhir gitu.. :P

Inche Vampire berkata...

@keyri ~ haha..kang aku sepuk lelaju gak..bwahaha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...