Selasa, 29 Mac 2011

~ revolusi blog di Malaysia.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


semalam kecoh pasal blogger USA mengamuk. heh, aku tak pasti la semalam or bila-bila-entah-tapi-yang-pasti-it-was-a-long-time-ago. semalam aku bukak belog Niesz and baca pasal ni la.


everything start here



pasal blogger USA mengamuk. korang nak tahu tak dia mengamuk pasal apa? dia mengamuk pasal doodle dia kena culik. erk? ha-ha. culik as a mencuri la without permission and no credit to her belog.


this american gegurl belog ada buat senarai siapa yang culik dia punya doodle without permission, the list of penculik tu, korang boleh check it out here. right klik is ok :)


@senarai penculik doodle tak berilimiah

and aku pun check it out la, mana tahu tetiba The Lady & Mr Vampire ada masuk dalam senarai ke. wakakaka, dalam belog aku ni ada 1 doodle je and that doodle dibuat oleh Yazid Torpedo.



so, masa aku tengok senarai list and surprisingly,*macam nak eja ni?* aku rasa almost 90 % from that list ialah blogger wanita di Malaysia. wakakaka, again, what!! haha. sangat la aku terkejut. banyak2 blogger kat dunia ni, blogger Malaysia jugak yang masuk senarai.

semalam aku pikir2 jugak, apa ke benda la diorang ni amik doodle without permission. maybe this penculik of doodle tak sedar yang diorang amik without of credit. tapikan!!! from that list boleh aku simpulkan bahawa.

:: alomost blogger wanita suka fluffs and pinky. ewww.

:: and to them, I mean, blogger wanita malaysia sangat sukakan doodle. wakaka. aku suka jugak kat doodle tapi takde la addicted and aku amik dari saluran yang betul. wiii.

:: and from that list, buat aku terpikir lagi, memang blog ni dah revolusi kat Malaysia ni. memang la malaysia ni dah membangun and semua orang nak ada belog in their life.

::aku rasa negara lain kemiskinan belog kot sebab tu banyak senarai belog Malaysia je kat belog gegurl USA tu.

pro and cons nya, erk apa ye? haha. pikir la sendiri. by the way, jangan lupa check your belog ok! mana la tahu ada ke kat dalam list. kang tak pasal2 belog korang kena hack nanti. 

senang cerita, amik je gambar Pocoyo ke Pucca ke Sin Chan ke, laaaaaagi comel! huuu. :)

k, la, chow dulu!

psst, 
bagi yang belum join contest, silalah join dengan gembira ye :D boleh je tengok dekat sidebar nu ha. :D

have a nice day!

8 ulasan:

Si DauN CeRi berkata...

doodle? ape tuu?




heee... nak g gugel lah kjap.

Dayana AZ berkata...

haha dayana da tengok da, kelakar lah, mmg ramai blogger msia pun!

The Lady & Mr Vampire berkata...

@ceri ~cari jgn x cari . . heh

The Lady & Mr Vampire berkata...

@dayana ~ sgt bnyk! wakakaka

yad'z berkata...

uitt.... agak2 ade name aku tak? huhu

The Lady & Mr Vampire berkata...

@yad'z ~ x d la...heee

Amirrah Zawani berkata...

tak penah letak doodle dlm blog.. drpd senarai tu mmg betullah blogger wanita ramai suka doodle kot.. hehe :D

The Lady & Mr Vampire berkata...

@amirrah ~ wakakaka...thu x p!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...