Rabu, 2 Mac 2011

~ result spm 2011

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


masa 27 february 2011, phone aku dengan aku punya facebook penuh la jugak dengan orang yang bertanya,


"naz, result spm bila keluar?"


tak pun.


"wei, betul ke 28 ni result keluar?"


hee, anda2 sekalian ni, ha-ha, even aku dah tamat melakukan tugas sebagai ketua pengawas sekolah, tapi budak2 still pot pet pot pet tanya kat aku. hee, actually, aku rindu that moment. tipulah kalau aku tak rindu dengan that jawatan. :D


k, stop about that, so, resolutionnya, aku tanya cikgu aku. after cikgu aku hantar mesej dekat aku, aku forward dekat budak2 lain.


mesej cikgu aku tu, bunyi macam ni. *tak ingat yang sebenarnya, sebab aku dah delete mesejnya*


result spm tidak akan keluar esok (28 february 2011). kemungkinan keluar 8 mac ataupun 23 mac. hal ini kerana pihak kementerian tidak cukup kertas untuk cetak slip peperiksaan. sila tunggu dengan sabar.


and lepas tu, ramai kengakawan aku reply.


nazrin : erk? dah macam drama la pulak. senang cerita, adalah dimaklumkan bahawa result spm tidak akan keluar selama-lamanya.


sara : haha. lembaga buat lawak ke hapa? tak cukup kertas.


badin : hahahaha.


and the rest is history.


aku tak tahu kenapa this year semua jadi kalut tunggang terbalik. ha-ha. aku tahu la masing2 tak sabar nak dapat result. wiii, kalut sungguh! by the end of the story, result still keluar jugak! 


so, waiting je la siapa yang dapat straight A+. tu je aku nak bebel. daa

4 ulasan:

Miezah Ghani berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Miezah Ghani berkata...

haha , ta cukup kertas tu lawak !
dorg cakap mybe 23.mac laa .
ta tahu la plak kaan :D

Cik Azizah berkata...

yeker tak cukup kertas?? kerajaan banyak duit lah..hehehe

amboi ketua pengawas yer! bagus2!

nazrul ashraff berkata...

@miezah ~ haha...tu la..diorang kata 23 mac..

@jijah ~ malunya *lari masuk bilik*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...