Selasa, 22 Mac 2011

~ result spm 2010 > emakku excited

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys! hari ni hari selasa, semalam hari isnin, esok hari rabu. heh, and esok ialah hari dup dap dup dap untuk budak2 yang lahir pada tahun 93! wiii.


result spm 2010


cuak? siapa yang tak cuak. kui,kui,kui. aku dah cuba yang terbaik. heh, sangat terbaik even soalan fizik, aku kelam timbul kelam kelibut nak menjawab, haha.


lupakan pasal tu, back to the topic. 


emakku excited. hee, mak aku awal2 dah cakap macam ni.


emak : esok pergi pukul berapa?


vampire : pukul 9.


emak : esok jangan matikan handphone. *aik? mak ni macam tahu2 je aku nak matikan handphone!*


vampire : kenapa pulak?


emak : mak nak, mak orang pertama yang tahu.


vampire : em, ye la. 


pesanan penaja : heh, kenapa emak yang terlebih excited? aku pun tak tahu. Myza pun ada cakap yang dia nak datang Semashur pakai topeng. haha. boleh la tu kot, pastu joget lambak sikit. heh.


aku pikir2. esok kena telefon emak sebab nak bagi tahu result. pastu nak telefon mak cik sebab dia pun nak tahu result aku ok ke tak. mak cik aku nak bagi tahu suami dia. pastu aku kena telefon kak zainab dari kolej UITM sebab dia dah awal2 suruh bagi tahu. heh


hope get the best result!!


paper je la yop. wiii. dup dap dup dap. :D


seram. 


pape pun, aku dah suruh kengkawan aku pakai lawa2 sebab esok diorang akan masuk dalam belog vampire. haha.


heh, nantikan kemunculan kami.


p/s
tapikan, aku tahu je siapa yang dapat straight a's ni
-myza*semashur*
-diyana*semashur*
-atok*semashur*
-hannan*semashur*
-auji*MRSM taiping*
-salleh*alam shah*
-zahir*BESTARI*
-ashikin*BESTARI*


dan selebihnya, choy! banyak sangat aku nak mention. huu. k, bye all.


jangan lupa join contest! heh


@contest

6 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

nama aku ko tak listkan pun. ahahha btw gud luck beb. jgn lupe bitaw aku gak. :)

mr vampire berkata...

@amanie ~ okies!!

CikBulat berkata...

hahhh ! goodluck ! habislah hang dik, habislahhh ! agak-agak dapat bpe A? haha

(ciss. spm aku bukan hebat)

mr vampire berkata...

@cik bulat ~ haha.. yo la tu!

syaza nazura. berkata...

good luck! :D btww, sekolah mana eh? :P

mr vampire berkata...

@syaza ~ haha..kat klang aje.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...