Sabtu, 19 Mac 2011

~ nightmare.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. nak tanya, kau orang pernah alami nightmare?


uuu, mesti la pernah kan? siapa tak pernah, sila angkat tangan macam saya,


\0/ \0/ \0/ \0/ \0/ \0/ \0/ 


pesanan penaja, 
ni bukan filem kak limah,


menurut pakcik aku, ehem2,


nightmare tu, korang akan alami apabila


-tidur dengan kedudukan yang tidak selesa 


ada budak tanya kat aku,


"mesti orang yang kat dalam penjara, selalu dapat mimpi ngeri."


"kenapa pulak?" balas aku.


"sebab diorang kan meringkuk dalam penjara. tidur dengan kedudukan yang tak selesa la tu." gelak setan.


budak, budak.


-demam 


yang ni memang diakui la kan. bila demam je, bukan setakat mimpi ngeri, dengan kau2 sekali sejuk kambing macam kena campak dekat siberia.


-makan sebelum tidur.


oppss. haha. amaran kepada mereka2 yang suka makan sebelum tidur, anda akan mudah mendapat mimpi ngeri oookey!


apa mimpi ngeri korang yang paling ngeri? yang paling ngeri la,kalau terlampau ngeri sampai tak boleh ingat, ni aku bagi option, pilih je nyah.


wiii,


a) kena kejar dengan anjing
b) kena gigit oleh vampire kacak
c)terjatuh dalam gaung
d)jatuh parit.
e)tiada di atas sebab pilihan jawapan macam kentut.


aku? mimpi ngeri yang paling ngeri? hee, aku mimpi kawan aku kena rogol. aisey men. isk,sik,isk, 


ini-bukan-mimpi-basah-


ini-mimpi-ngeri-


sekian dari saya, 




psst,psst
share2 la dengan vampire, apa nightmare kau orang? 



6 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

aku dah lama tak bermimpi baek basah ataupun kering :|

mr vampire berkata...

@amanie ~ erk?? hahaha

Eris Eins berkata...

mimpi ngeri saya kena pinang dengan sultan brunai




tapi bila pikir2 balik, ini bukan ngeri, ini rejeki.


kehkehkeh

mr vampire berkata...

@eris ~ best gila kot!

nadiah hamidi berkata...

mimpi ngeri saya, tak dapat straight A untuk spm. ngeri gila kot. :(

mr vampire berkata...

@nadiah ~ jajaja..wah..budak pandai ni.wuuu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...