Sabtu, 19 Mac 2011

~ ada orang stalker aku!!!!!!!!!!!!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


straight to the point.


ada orang stalker aku!!!!!


huarghh!!!!!! nak nangis kejap. hari tu, *aku tak ingat bila* aku jenguk la shoutbox aku tu, sekali ada tulis macam ni kat shoutbox.


guest : hari ni pakai spender warna merah kan? 


eh? aku terkejut la. masa tu aku tak ingat aku pakai spenda warna apa. then aku jenguk la disebalik seluar aku, eh? memang spenda merah. haha. 


curious!!!!


siapa stalker aku ni? aku pandang kiri kanan. musykil lagi pelik. masa tu aku harap komen kat shoutbox tu akan hilang begitu sahaja dan aku harap ianya merupakan logam maya sahaja. *bahasa sastera gila*


pastu, selepas guest tu, ada orang komen,


)$*%@^U* :eh? mana tahu dia ni pakai spender merah?


huargh!!! dan aku menangis teresak-esak. ;( siapa la yang pakai teropong ajaib sampai boleh through PC segala bagai ni? aneh. zzz.


ps
adakah kehormatan ku telah tercabul tanpa kerelaanku?


*kesat mata*

14 ulasan:

logorithm berkata...

Serkap jarang jer tuh...

Miezah Ghani berkata...

haha . saboo jela guest mcm tu .
wane spender pon tahu ! haha

miera aziz berkata...

guest tu pelik pelik laah !

mr vampire berkata...

@logo ~ isk..haha..bahaya gila kot!

mr vampire berkata...

@miezah ~ haha.. diorang aneh :(

Amanie Ashraff berkata...

haha! mata dia bole see through pakaian ? hebat !!

mr vampire berkata...

@miera ~ tahu takpe!

mr vampire berkata...

@ amanie ~ sangat hebat!

Wild Cherry berkata...

uii dasyat btoii

mr vampire berkata...

@ecah ~ haha..terima la kenyataan..kui3x..

akmal berkata...

uishhh, menakutkan la guest tu. ntah2 rumate sndiri. haha

mr vampire berkata...

@akmal ~ne ad roommate la..aq kn tggl kt uma ngn fmily..xkn la akq aq y skodeng kot..uuuu..mgrikan!

nadiah hamidi berkata...

haha dah ada peminat la tuu. :D
singah2 blog sy ye. im newbie here :)

mr vampire berkata...

@nadiah ~ hai!!! haha..memang menakutkan ooo.. ;(((

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...