Jumaat, 11 Mac 2011

~ movie paling berdarah -piranha alaf 21-

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. klang still raining. huuu. hujan rahmat la katakan. hee, aku ni suka je kan buat review film, tapi bukannya tengok pong! ha-ha. suka hati aku la. belog aku. shut up!


so, next fil is PIRANHA, movie paling berdarah. euww, aku actually agak kegementaran la nak tengok movie berdarah segala bagai ni. perghh! lagi2 kalau yang kat dalam air.


                                              macam Jaws.




macam anaconda


macam crocodile


k, lupakan part membebel. here I give to you, trailer of Piranha.



taaaapikan, dia punya effect bagi aku macam kurang la. hee. wait for this summer which is bulan July. 

happy holiday guys! *kepada budak2 sekolah je!*


3 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

heh darah pun takot. wakakakakaa

Woofer Storm berkata...

bab2 drh ni sy malas ni,dah jemu menghadapi ni..hehe mcm sdap je piranha ni buat lauk..ahhaaa

gurau^^

nazrul ashraff berkata...

@amanie ~ shut up !! haha..

@woofer ~ masak asam pedas..kih kih kih..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...