Jumaat, 11 Mac 2011

~ Love Is Boring !

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


selalu je nampak budak2 sekolah couple moungle sehidup semati. masa couple, pakwe/makwe diorang kentut pun bau wangi macam bau minyak wangi Issey Miyaki. tapi kalau dah gaduh, benda yang silap sikit pun, mengamuk macam perempuan kena rempuh dengan gajah je gamaknya.


bagi aku. Love I s Boring. heh? adakah aku pernah berchenta? ngee. yeah! aku memang pernah berchenta. kih kih kih *malunya* alaaa, zaman gonjeng lagi kan. chenta monyet yang sememangnya akan putus di tengah jalan bila monyet yang malang, tak dapat bergayut dengan betul. :P


aku la monyet malang tu . :(



hee. sekarang aku single. and kalau mood tengah swing, mesti orang tanya,

"gaduh dengan lover ke?"

dan aku pun membalasnya.

"kalau kepala rasa nak kena hempuk, asking me again."

padahal aku gaduh dengan siblings aku je kot. uhh? kenapa kalau mood swing selalu dikaitkan dengan pakwe/makwe.

insane. huuu.

and I'm asking la kepada yang membaca my belog ni. jujur la aku tanya, and for sure aku nak kau orang semua jawab dengan jujur.

"apa purpose kau orang yang sebenarnya bila couple?"

a) cari pengalaman hidup
b) nak berseronok
c) sebab nak kahwin dengan orang yang di couple tu.
d) tengok orang lain couple, aku pun nak couple.

untuk budak2 uni or yang dah kerja maybe pilih jawapan C. tapi budak2 high school? aku rasa, jawapan kau orang ialah D.

samalah aku dulu. :P

or kau orang ada jawapan yang lebih bagus? silalah komen ye.

k, aku nak chow dulu. nak siapkan cuti summer di Germany dulu. 

 Lebewohl :D


10 ulasan:

Nur Farah Hani berkata...

saya rasa saya ada jawapan lagi bagus. tehee~~

fara pun rasa love is boring.. err aii men kalo y main2 tula..
tapi macam mana kita nak tau cinta itu main2 atau tidak?? mungkin kalo perempuan serius lelaki hampeh.. bila lelakis erius perempaun pulak sedang mencari2 yang lagi bagus..

pada saya .. cinta aderlah anugerah..
emmang semua boleh bercinta tapi hanya sdikit y amat yg tahu apa itu erti cinta.. orang y selalu bercinta takkn pahamapa itu cinta since da banyak kali bercinta.. dah banyak kali "i sayang u" "u beza dari y lain" dengan setiap perempaun y dia couple.. psstt da berjuta kali bercinta ada beza ker..
orang y takpernah bercinta konpem la tak tau apa itu cinta.
orang yng betul2 tahu apa itu cinta aderlah orang y dia spot perempuan tu ntuk dijadikan wife at the first time he think he fall in love.. might be??

entah lah! love is not boring if you meet some one that you really wanna to spent your whole life with her.. .. right??? ;p

pstt disebabkan aii student aii rasa jawapan aii mungkin c jugak.. b pun best gak.. ekekeke.. XD

nazrul ashraff berkata...

@farah hani ~ amboi kamu..membuat esei di bahagian komen..haha..taaapi kan..siyesly, kebanyakan budak2 x rse pun feelong nak kawen 2..hee

biha yahya berkata...

wahhh ~ pilih c ! seronok2 jekk kot dak kecik2 nyh kaple . HAHA XD

pagofagia berkata...

love x boring.. love itu indah~ namun setiap keindahan pasti terselit kepahitan.. begitu juge dengan kepahitan.. pasti ada keindahan disebalik kepahitan.. so bergantung kepada diri untuk adapt dalam situasi in love~ dari segi agame lak pasti sume orng tau pernikahan sahaja love yang diredhaai-Nya.. =)

nazrul ashraff berkata...

@biha ~ haha..gila dasat..x sbr nak kahwin ke?? haha..

@farid ~ amboi kamu.haha..berfalsafahnya..huu

biha yahya berkata...

yayaya ! tak saba gila . haha

nazrul ashraff berkata...

@biha ~ amboi kamu..gilalah..haha

biha yahya berkata...

haha ! baru taw ke ? i'm always crazy doll XD

nazrul ashraff berkata...

@biha ~ a'ah//aha..baru tahu..hee

biha yahya berkata...

bagos ! skunk sudah taw . haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...