Isnin, 21 Mac 2011

~ mereka punya cerita.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.





wiii, we continue sebelum aku pergi melantak ikan goreng :D


jadi remaja best gila kan? haha. and aku ada tanya soalan cepu emas dekat remaja2 ini.


: apa kau orang akan buat dengan belog kau orang bila tua nanti? kih kih kih. let's see their answer


@syaza


@wafiy


@myn


@sabeeha


@tyka

nak tahu tak apa beza blogger remaja dengan blogger belia? cuba kau orang tengok jawapan diorang. ha-ha. memang lawak & terbaik dari ladang. aku suka baca2 diorang punya answer :D


even tak banyak yang join, wiii. takpe la, ada lagi sikit yang aku nak habiskan. 


enjoy your read! siapa tak baca, Vampire hisap darah sampai kering!



6 ulasan:

Cempaka R.Minta berkata...

hii cempaka datang

man yusoef berkata...

tak baca pon...muahaha...aku harap blog tak kan ditutup bila aku tua nnti...nnti aku nak tunjuk kat anak aku yg aku kuat merepek...hahaha

yad'z berkata...

haha.. mcm2 jwapan... ni, yadz nak bagitau... hadiah untuk contest ada apa pada nama yadz dah pos... sorry k, sebab lambattt... sorry sesangattt.... lau dah dapat hadiahnye, infom kat yadz k... thanks....

mr vampire berkata...

@cempaka ~ hai!

mr vampire berkata...

@man ~ kau mmg bnyk merapik!

mr vampire berkata...

@yad'z ~ wiii.. x sbr tunggu..kui3x..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...