Selasa, 22 Mac 2011

~ BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI. ada orang sayang belog aku!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


wiiii, haha. online dipetang hari. Klang, hari ni hujan. hujan start pukul 2,3 pagi sampai sekarang. huuu, sejuk oo. aku mandi pagi tadi pun kelam tak cukup sifat je.


ingat tak segmen Inche Ben pasal aku sayang belog ini. hee, aku tak tahu pun ada yang sayang kat belog aku until aku bukak facebook aku tadi. heh, siapa yang sayang dekat belog aku ni?





@Nina


hee, Cik Nina. haha. dia kata, dia sayang belog aku. ok, aku cukup suka sampai senyum melebar. muka aku pun dah nak terbelah sebab tersenyum, kui,kui,kui *hiperbola gi-la!*


cik nina ada tanya a few question dekat aku. hee, *macam soalan hapa je*. takpe2. aku jawab dengan senang hatinya. *aku rasa mesti budak ni tengah tunggu aku buat entry pasal ni, haha :P*


and the question is begin. jeng jeng jeng.


1-Macam mana Mr Vampire boleh ada gigi macam Mr Vampire tapi tak tercalon untuk berlakon dalam cerita Twilight tu?


opss. ha-ha. jangan salah sangka ye Cik Nina. Mr Vampire pernah berlakon cerita twillight tau! boleh rujuk dekat sini.


@bila blogger jadi pelakon.


2-Sebenarnya, Mr Vampire ni sekolah mana?


heh, dah ramai yang tanya aku soalan ni. dari Auji budak MRSM Taiping ke El budak Semashur *padahal boleh tanya diyana je budak berdua ni* selalu aku bagi tahu orang.


"oh,sekolah tepi jalan je."


hee, betul apa! semua sekolah kat tepi jalan! kui,kui,kui. Untuk pengetahuan Cik Nina, Mr Vampire bersekolah di SMK Rantau Panjang, Klang.


sekolah harian biasa aja.





3-Apa warna kegemaran Mr Vampire?


warna kegemaran aku? aku suka pakai baju warna hitam. heh, secara automatiknya aku suka warna hitam. bukan semua vampire suka warna hitam ke? haha. and aku suka gak warna Ungu. dulu aku suka warna biru, tapi dah ramai la pulak suka warna biru, terus aku reject warna tu dari kehidupan aku. syiuh, main jauh2 :P haha. Biru & Vampire takkan dapat masuk dalam satu ayat :P


4-Mr Vampire takut tinggi tak? Pernah teringin nak buat bungee jump?


tak takut tinggi. mula2 mesti takut la kan bila sampai kat tempat tinggi. tapi Vampire ada kelebihan dia. hehe, sifat takut and gementar itu akan ditukarkan oleh otak kepada rasa teruja. kui,kui,kui. mesti korang tanya,


"boleh ke macam tu?"


mestilah boleh! dah otak aku, akulah yang kawal. :P kalau ada peluang, wiii, Vampire guling2 suka. haha. adrenaline aku pun boleh meletup. ngee. main bowling kat Mid pun adrenaline aku dah nak lompat suka suki lagi la buat bungee. haha. suka ooo!!!!


5-Apa kek kegemaran Mr Vampire?


blueberry cheese cake . yummy :D



huuu.suka gi-la dengan kek ni. haha. kenapa tanya? nak belanja makan ke? haha. best je tanya. kui,kui,kui.


sekian sahaja sesi soal jawab diantara saya & cik Nina. wiii. 


p/s
happy tahap guling2 bila dapat tahu, ada yang suka belog aku. :D
smile.









5 ulasan:

mcjust.lol berkata...

aku pun.. aku sayang blog aku, dah dua tahun tu.... huuuuwaaaaa

mr vampire berkata...

@lol ~ heh, siapa yang tak sayang belog! :D

nina berkata...

sukenyer, sukenyer. :D

Good Luck result SPM!!

mr vampire berkata...

@nina ~ haha..thnks!

Tanpa Nama berkata...

belajar banyak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...