Jumaat, 11 Mac 2011

JELAJAH BLOG 2011 : AKU NI BLOGGER LELAKI !

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


BANNER BEN ASHAARI


heya guys! another segmen with our dearest Inche Ben Ashaari. masa aku tengah buat cerpen Germany Got It Love, pandang kejap kat dashboard, arghh! tergole kejap sebab Inche Ben ada buat segmen. ngeh3x.


siapa2 yang nak join, boleh klik sini


@segmen : aku ni blogger lelaki 


k, ada soalan from Inche Ben. eh, eh. haha. sebelum tu aku nak letak picture aku dulu. ha-ha. Inche Ben tak mintak pong, aku nak letak jugak! :P



ha-ha. ni gambar aku dengan best friend aku ok! nanti dia ambil alih blog buruk ni before aku belah gi PLKN, haha. belog bertukar jantina. 

k, get serious. soalan from Inche Ben :

1-sila jelaskan kenapa anda berblog?

hee, soalan ni banyak kali la aku jawab. sebab setiap kali Inche Ben buat segmen, dia mesti tanya soalan ni :P

so, haha, dengan penuh hematnya, aku menjawab ok!

saya berblog kerana saya gemar menulis cerpen *bahasa skema gila, haha* aku dengan best friend aku ni memang suka menulis. wii. if ada kesempatan kitorang akan menulis kat mana2 je. kat buku matematik, kertas exam, kertas esei and many more la. haha. kat dinding sekolah belum try lagi la. kih kih kih. mahunya kena kejar dengan cikgu disiplin nanti.

sebab tu la aku buat belog. I mean, sebab tu la K.A.M.I buat belog. hee. kitorang perlukan medium untuk salurkan karya kitorang :D and so far, ada je yang suka karya aku dengan dia. haha. :DD

selain itu,
aku suka berblog. I'm Lovin' it


2- kenapa blogger lelaki lebih kreatif dan belog lelaki lebih mudah mendapat perhatian berbanding belog wanita?

erk? haha, di sini saya menjawab ye. pada pendapat saya la. masing-masing ada kelebihan mereka sendiri. ada je blogger wanita yang superb tahap gaban BUT! haha. clear la blogger lelaki lebih tremendous tahap gajah. 

kenapa aku cakap macam tu? blogger lelaki ni lebih telus. kalau nak cerita, just cerita je and takde dalih2 tepi. takde sensor sana sini. blogger wanita kan lebih pemalu. *jaga gengsi la kununnya* 

blogger lelaki takde main kona-kona pusing tunggang terbalik. straight to the point and tepat mengenai sasaran.:D

antara blogger yang kepala otak macam ni, HS & terbang tinggi2. non sensor langsung, haha. 

HS




3- blog wanita yang anda suka baca.

tadaa!!!



sekian sahaja dari saya, Mr Vampire. mahu mandi kerna mahu mengerjakan solat jumaat *haha, bahasa jawa sebentar :P*





10 ulasan:

nadiemsharmz berkata...

salam..jengok2 dr BA punye segmen...=)

solo molo berkata...

singgah dari segmen En Ben Ashaari...


http://solomolo.blogspot.com/

nazrul ashraff berkata...

@nadie ~ huu..thanks..

@solo ~ promote ye kamu..haha

apisv2 berkata...

salam,
menjelajah kawan2 blog;)

blog apisv2

nazrul ashraff berkata...

@apisv2..golek2..hee

cik ayin berkata...

datang dari belog BA... :)

k e y r i berkata...

salam..dtg dr blog abg ben, cayalah! follow anda

QaRr JaliL berkata...

dtg dri blog BA :)

Puan Kutu berkata...

hi..teropong blogger lelaki dr jelajah en ben!

nazrul ashraff berkata...

@cik ayin @jalil @ keyri @puan

heya guys!! thnks coz singgah...:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...