Ahad, 13 Mac 2011

~ klasik gila helmet ni.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya, ting tong. another entry pasal Helmet. ada budak request. dia suruh buat entry banyak2 pasal helmet. huh? haha. sure dia nak beli helmet and suruh aku baut entry dulu. baru dia dapat buat keputusan agaknya. hee. tapi aku always nak helmet macam ni.



haha. comel jugak. cute jugak :P bengang pulak aku..urghh. benci.


aku rasa ni kalau bawak masuk team vampire, boleh jugak. ha-ha. skuad tambahan. :P


kau orang tahu tak ni movie apa? Hulk! haha. ada jugak yang addicted nak buat helmet macam gi ni. kau ingat aku penyelamat bangsa ke hapa? hee.

helmet1 13 Design Helmet

haha, terminator tengok pun terkejut nyah! haha. helmet gambar Valentino Rossi. hee. :D

memang la manusia zaman sekarang. hee. kalau aku pakai sure kena tahan dengan pak polisi pastu kena beratur panjang sebab nak bayar saman. :P

#damn




12 ulasan:

biha yahya berkata...

perh ! iny baru gonjeng gila gaban punyer :DD bagos2 !!! hahahaha XD

mr vampire berkata...

@biha ~ haha..semangatnya kamu! kui3x..

HonEyBuNNy berkata...

hehheh..klassik betul lah helmet....heheh

niesz berkata...

helmet yg menakutkan..haha..

мiмiп gопjепg berkata...

confirm yang suruh buat entri pasal helmet ni nangis air mata darah. hahhahahaha

nina berkata...

Agak-agaknya kalau pakai helmet vampire tu time beratur nak bayar saman, org bagi laluan x?
hehehe..

biha yahya berkata...

mr vampire : bhaahaha ! mesti lha SEMANGAT !

biha yahya berkata...

mr vampire : bhaahaha ! mesti lha SEMANGAT !

Dda Ly berkata...

pergh! ganeh!! hihi

meh ke rumah..
~damia, tolong lah!~
keep in touch ye..♥♥♥

mr vampire berkata...

@honey ~ haha..sangat klasik

@niesz ~ polis pun boleh terkejut..haha

mr vampire berkata...

@mimin ~ aku hope dia muntah hijau sekali..haha..

@nina ~ haha..bg laluan punya!

mr vampire berkata...

@biha ~ gaya mcm nak beli je..

@dDa ~ haha..terlebih ganas..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...