Selasa, 1 Mac 2011

~ kepala berpusing.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


hari ni aku masuk kelas math. perghh. ha-ha. tahap mendedes kepala otak aku. dah lama tinggal kelas math. bila start pandang je....


zass! 


kepala berpusing-pusing tak cukup sifat. wiii. bawak motor pun terkedek-kedek sebab malas nak rushing sangat. tak lari punya desperate housewives kat 8tV. sampai rumah, tunjuk muka lesu and mak tanya macam2.


"kenapa?"


geleng kepala. "mana ada pape."


"jangan lupa matikan lampu garage."


"em, k." jangan lenngang lenggok pergi suis lampu. itik pun tak jalan macam aku.


pastu hadap belog kejap, tengok bloglist the most superb vampire *kat bahagian kanan belog* 


teruja kejap. wiii!!!! 


Maria Elena, Che Epal dengan Inche Ben ada buat entry baru. maria elena cilita pasal pantun, che epal pasal hijab thing and Inche Ben pasal segmen. 


these blogger are superb and great. why they're so powerful? *macam citer pasal powerpuff girl pulak :p* and i wanna be like them one fine day. ha-ha. impian menggunung. sejuta harapan. lalalala.


zaman 2030 agaknya baru follower aku jadi 1000. :( *kesat mata* tu je nak bebel. daa. and segmen : saya blogger remaja. 



aku rasa macam best je. hee. and again, aku nak tanya la. remaja tu bawah 20 tahun  ke?? hee. lost in space. zzz. siapa bezday bulan mac??

sila klik sini untuk ting tong nama kau orang, aku rasa murah hati nak bagi hadiah. ha-ha.


tu je nak pot pet. daa.






6 ulasan:

niesz berkata...

besday niesz bulan 3, nak hadiah!hehe..

nazrul ashraff berkata...

@niesz ~ ehhh>?? boleh percaya ke?? haha

мiмiп gопjепg berkata...

kalau bday bukan bulan 3 tapi nak hadiah jugak boleh? HAHAHAHAHA!

nazrul ashraff berkata...

@mimin ~ haha..tak boleh!!!!!!!!!!

мiмiп gопjепg berkata...

kedekut taik idong masin.

nazrul ashraff berkata...

@mimin ~ taik hidung saya tawar x cukup gula..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...