Khamis, 24 Mac 2011

~ kenapa The Lady & Mr Vampire buat contest?

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys!



kenapa Mr Vampire & the lady tetiba nak buat contest ni? heh, dah banyak sangat duit ke sampai nak buat contest segala bagai. haha. cup,cup,cup. cool down and relax ok. ada beberapa sebab kenapa aku & Miss Sya buat this contest.

disebabkan aku dengan Miss Sya kongsi belog ini, maka aku dan dia telah memikirkan syarat2 yang sesuai untuk contest. heh, nanti bila aku jejak PLKN, dia jugak yang kena uruskan belog ini. wiii.

antara sebab kenapa K.A.M.I. buat contest ni kerana

-sempena amik result spm 2010
-selalu join orang lain punya contest, teringin jugak nak buat contest!

before this aku dah join banyak contest. start dari awal bulan 2 sampai sekarang, aku dah pernah dapat 3 hadiah dari 3 contest.

dari ady budika, aku dapat key chain fon & penanda buku.

dari izzatul aku dapay frame gambar yang sangat cun! siap ada nama dia lagi. jahit right izzatul? ke tampal je? haha.

dari Yad'z pulak aku dapat jam tangan. mak aku ingat, awek aku bagi. haha. emak,emak. single-is-simple.

so, sekarang, aku pulak yang nak buat contest and nak bagi hadiah. heh! gambar hadiah belum upload lagi. sila tunggu dengan sabar ok!

so, hope the best win ok!

siapa nak join contest, klik sini


ataupun, boleh klik pada sidebar di belah kanan belog.

#sekian.

6 ulasan:

Dayana AZ berkata...

hehe kelakar lah, awek ea bagi jam :P

mr vampire berkata...

@dayana ~ haha..non hado la! wiii

Syafiq Rosli berkata...

wah..keep it up with ur contest

izzatulshazni berkata...

hoho.frame itu ditempah khas untuk contest tu.jahit kot :P

mr vampire berkata...

@syafiq ~ thnks for the wishes syafiq!

mr vampire berkata...

@izzatul ~ haha..coolio :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...