Khamis, 24 Mac 2011

~ aku dah ada doodle! nak joget kejap. :D

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


wiii. hari ni aku langsung lupa nak bukak yahoo mail. pap! lepas joget2 join segmen Inche Ben, baru teringat. wiii. and bila bukak je, ada mesej yang masuk. 


aku harap dari teetttt & yazid. wiii.sekali yazid dah hantar doodle and sekarang tugas aku pulak nak promosikan belog dia. jangan risau,jangan risau, Mr Vampire akan promosi! heh


disebabkan aku tak pandai print screen, nasib la aku tak dapat copy dia punya header. haha.


nak tengok doodle tak? silalah tengok ye. psst, jangan jeles ok!





aku kasi EX Large punya. haha. silalah tenung dalam2 doodle ku. oh, dia follow dari gambar aku yang ni.


Ked Ashraff

siapa nak doodle???!!! haha..sabar2 ye. siapa nak silalah request dekat sini ye..


haha.

tapi aku rasa, jap lagi, yazid buat contest la kot. wiii.siapa menang dapat doodle. haha..takep yazid! aku join punya!

haha. 

:DD

2 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

oit comel la! haha buatkan utk aku oit nazrul!

mr vampire berkata...

@amanie ~ suruh yazid torpedo. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...