Selasa, 1 Mac 2011

~ kebuntuan melanda

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


sejak akhir2 ni, net kat rumah aku buat masalah. mogok lapar agaknya sebab hari tu aku makan donut big apple sesedap nangka kat depan lappy. lappy merajuk dengan aku?? oooh no. aku hope lappy sihat walafiat je lepas ni.


anyway lappy, if nak merajuk sekali pun, tak payah la...sebab donut big apple tu aku tak akan kasi kepada engkau even kau menangis air mata virus sekali pun. 


wuuu, habis la, bila seorang vampire mula mencarut tak cukup sifat. anyway, huarghhh!! malasnya la aku nak siapkan chapter 12 of my evil girl name's Lily. kepala otak letih. 


otakku buntu = otak malas nak bekerjasama. 


cerpen untuk cerita Europe Got It Love pun baru buat sikit. bila aku maksudkan sikit. memang la sangat sikit. baru 2 baris. 2 BARIS!!! nak tahu tak apa yang aku tulis?




El Dania menyikat rambutnya perlahan sambil merenung cermin dihadapannya. Biliknya dah berdentum dengan lagu All I Ever Wanted by Kelly Clarkson. Kat dalam biliknya ni, kalau radio tak memekak pasti teman sebiliknya yang memekak.

“El.” Panggil Amanie. Gadis itu baru keluar dari bilik mandi sambil memakai baju tidur yang masih tersarung serta tuala pada kepala.

tu je aku baru tulis. wiiii.sadis gi-la. semalam tak sentuh apa-apa. baik cerpen mahupun novel. kah kah kah. ayat bajet hot je kau ni! wiii. paper je la. and aku lost nak pikir nama untuk watak cilita Europe Got It Love. siapa nak nama dia masuk dalam cerpen aku bagi tahu je la.

amanie tu, dia request, so, aku masukkan je la.


siapa nak nama dia masuk dalam cerpen aku?? angkat tangan macam gi ni..

\0/   \0/    \0/    \0/

yeah!!!! kami mahu.. kah kah kah. terpaksa buat lawak kat diri sendiri untuk menceriakan hati. bodoh betul . zzz . tu je aku nak pot pet hari ni. daa. 


p/s
klang mendung pulak hari ni. :D

8 ulasan:

мiмiп gопjепg berkata...

\0/ kami nak. kami nak. haha. btw, awak memang banyak buat novel ek?

nazrul ashraff berkata...

@mimin ~ heee..takde la banyak sangat..haha

мiмiп gопjепg berkata...

ohh. novel ker cerpen? haha :D

nazrul ashraff berkata...

@ haha..kebanyakan ny buat novel..haha..and tak pernah siap..btw, ur name apa?? nak kna tw nama gak nk msuk crpen ni.hehe..

http://azra-ashra93.blogspot.com/

kat situ my second belog..novel

мiмiп gопjепg berkata...

muahahaha. tak nak ah. tadi gurau jer :)

nazrul ashraff berkata...

@mimin ~ erk?? haha..malu?? sumpah x caya..haha

мiмiп gопjепg berkata...

ehh. bukan malu. takut novel tak laku bubuh nama sy. kehkehkeh :)

nazrul ashraff berkata...

@ehh? hahha..sekdar nama je kot..wiii..nama ltak kat cerpen..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...