Selasa, 1 Mac 2011

~ blogger mengutuk. apa aku nak bagi tahu?

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


ooo. aku sekarang tengah dengar lagu Jar Of Hearts by Christian Perri. ha-ha. tentunya lepas aku download dari 4shared.com. tempat aku selalu download lagu. kah kah kah. paper je la. asalkan free. and aku punya rujukan lagu, mesti la dari Billboard 100.


kau orang boleh tekan butang play and pause. biarkan dia berjalan dulu. bila dah habis baca entry aku. kau orang boleh dengar balik. and tadaa! lagu ni awesome and gorgeous! wweewwiitttt!!


k, back to the entry : blogger mengutuk. apa yang aku nak bagi tahu?


actually, apa yang aku nak bagi tahu dekat kawan2 aku?!! kebanyakan kawan2 aku kenal dunia belog melalui aku. diorang kenal blogger2 dari aku. contohnya, blogger yang diorang kenal through aku. *nak bukak link, right klik*


@ben ashaari
@cik epal
@fatin liyana
@hanis zalikha
@elia
@heidi shafiq
@kiwikiwi
@cempaka


and banyak la lagi. and aku selalu cakap kat diorang.


"wei, buat la belog. best tau!" saran aku.


"malas." balas diorang.


"lerr. itu pun malas?"


"tak tahu la nak update."


and apa aku nak bagi tahu diorang pasal scene gaduh2 tu if diorang dapat tahu? and tentunya diorang dapat tahu after baca belog aku ni. hee. sumpah la aku cakap, nama Blogger.com boleh jatuh menjunam and semangat nak berbelog boleh hilang macam tu je.


cikgu aku selalu cakap.


"buat belog ni banyak kebaikan dia!"


and apa perasaan cikgu aku bile dia tahu pasal gaduh2 tu? mesti dia cakap macam ni.


"tak matured la blogger2 ni."


more, exam trial SPM selangor last year, soalan ringkasan cerita pasal kebaikan berblog. and now!! ah! so damn. buat aku pengsan. zzz. adakah aku buat entry sebegini akan di kecam? wii. you are sooo pelik lerr. ha-ha. whatever je la.


so, bergaduh itu tak matured. macam anak kambing. bermusyawarah kan senang. apa la anda2 sekalian. k, stop babbling. aku bukan nak bagi ceramah blogger kat sini. but! before tulis something. think deeply sebab ianya boleh ubah kehidupan seseorang. :S


have a nice day!

4 ulasan:

Namee Roslan berkata...

orang yang man cara kotor untuk up kan traffic..itu lah yg x matang, kan ? :) saya dah folow tau :) jemput la dtg ke blog saya juga tambah followers :)

nazrul ashraff berkata...

@namee ~ hee..oookey..

MaTNaggeR berkata...

biasalah tu gaduh2.... ade blogger siap kutuk mengutuk.... ak tak lepas jadi mangsa cemuhan yg ntah dari mane salah aku.... sabar jelahhh.

nazrul ashraff berkata...

@matnagger ~ betul3x..haha..so far aku tak kena lagi..kah kah kah..belog cipisan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...