Isnin, 28 Februari 2011

~ kesian yuyu zulaikha.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


siapakah Yuyu Zulaikha. aku kenal je tapi tak pernah bukak pun belog dia. wii. ha-ha. aku kenal dia from grup Sahabat Blogger dekat Facebook tu. hee. and more, kawan aku, Zatyl Alyaa Athirah kenal dia and lepaking kat KUIS just like Yuyu Zulaikha.


@yuyu zulaikha
@zatyl alyaa athirah


dah tak jadi rahsia lerr yang Lensa Rosak VS Pendekar Berkuda.


@lensa rosak
@pendekar berkuda


"isy kau ni, menyibuk je hal orang lain."


heya guys! chill ok! paper je la. ada yang sokong pendekar berkuda and ada yang sokong Lensa Rosak. wii. but in my opinion lerr, 


1- nak buat entry tak perlu guna bahasa mencarut
2-perlu ke gaduh?
3-tak pernah pulak dalam islam ada mention pasal gaduh2 segala bagai ni.
4-mengaibkan orang. perlu ke?
5-bukankah lagi mudah bersua muka. 




part mengaibkan orang tu, aku tak pasti la. sama macam belog People is Loser, kau orang try bukak, aku rasa benda ni yang patut dibincangkan. 


@people is loser.


apa maksud mengaibkan?


berdasarkan kepala otak aku : mengaibkan itu maksudnya membuka pekung sesorang lalu menceritakan kepada umum. tetapi ianya tidak lagi dikategori sebagai mengaibkan bila orang yang diaibkan itu membuka pekungnya sendiri.


arghh! aku pun lost in space apa yang aku cakap.


dari belog pendekar berkuda :


yuyu zulaikha :2 msg di fesbuk, panggil yuyu pelacur
satu msg dari fesbuk [anggil yuyu slut.

komen kat enty panggil yuyu pelacur blogger. 

orang tak kena, orang tak tahu apa rasa. tapi, kalau dorang jadi yuyu, bila dah di label macam tu, mesti korang sedih

dari belog lensa rosak :


cik betty : walaupun x heran sy nak komen juga..siyes sebelom ni sy x baca blog lensa rosak..psl isu fatin liyana dulu sy baru jer berbelog..sy baca aje kekecohan tu di blog2 lain tanpa tau sape yg mulakan..sy salu baca blog yuyu zulaikha..sbb follower dia ramai..blog dia ok..blog budak² muda..sy boleh terima walaupun ada sesetengah entri mcm rambut blonde,spender pink n pengalaman pertama kali period buat sy terfikir: sangat berani budak ni..tp sy terima sbb dia masih muda dan belum matang..mungkin nnt bila dia dah berumur mcm sy dia malu dgn apa yg dia tulis..sy pon ms muda bnyk buat kesilapan..tp sy masih suka baca blog dia sbb dia lucu..vlog?sy lum tgk..blog anda sy suka baca sbb penuh dgn idealism..walaupun sikit berat utk sy pahami (maklumlah otak org tua)..blog anda dan yuyu lain genre..dua2 pon sy suka baca..tp siyes penulisan kamu buat sy terpikir kembali utk apa sebenarnya sy berblogging..tp akhirnya sy fikir takpelah..sy berblogging just for fun..setiap org pun ada cara masing2 kan..

@cik betty

dari belog sarkasis :




aku ? no comment. wii. sebab aku selalu je cakap kat kawan aku cam gi ni if diorang buat hal. 

"pape hal, settle dekat padang mahsyar. masa tu baru tahu, siapa betul, siapa yang salah."

sangat kontroversi la anda2 sekalian ni. wii. aku menonton dari tepi as others too but will bagi opinion sometime. ha-ha. and ada jugak yang kutuk segmen Inche Ben.


angin je. from segmen la aku kenal other people. maybe sebab orang tu belum join, maka dia tak tahu. *angkat bahu* perlu ke gaduh2. chill k.sabar. alamak. dah pukul berapa ni.

have a nice day! eh, tapi kan, bila jadi cam gi ni kan, dah takut pulak nak berblogging. kang salah tulis, terus kena PANG! aiyoo. ha-ha. bahaya tu. bukankah berblog tu nak meluahkan isi hati? zzz.

bak kata melodi :
tingkatkan prestasi kurangkan kontroversi,

eh? betul ke ayat aku? paper je la.

14 ulasan:

Miezah Ghani berkata...

ish , tapi seys laa .
sian yuyu zulaikha .
tohmahan yg dilemparkan ta berasas !

nazrul ashraff berkata...

@miezah ~ iyap..kesian..

padlie berkata...

saya baru lg berblog, tak paham sangat dunia ni lagi..
tp apa yang berlaku nampak macam makin panas.
sejak ada kes ni, saya stop gi blog mereka yg terlibat.. tak seronok la baca kes gini.. orang yg menulis tu makin seronot tulis sebab jadi perhatian org, padahal benda tu leh dipertikaikan..
Wallahualam..

So, baik lepak sini je hehehe
suka ngan wii tu.. ;D

Entry terbaru padlie: Bestnya jadi V.I.P.

nazrul ashraff berkata...

@padlie ~ kih kih kih..amboi..wii pun minat gak ke..hehe

niesz berkata...

mcm2 la..hal kecik pun dah jd besar..biase lah org melayu..mcm ni la..nanti lame2 senyap sendiri la tu..bg niesz 2 2 salah kot..1 pihak belajar lah tuk mengaku kesilapan diri, 1 pihak lagi belajar lah tuk menghormati org lain.."learn from mistakes" jgn cepat melatah...

Nurul Atiqah berkata...

sabar je la dengan dunia blog yang makin hari makin panas..mintak2 aq dijauhkan dari sume ne..huwaa..xnak terlibat

Amanie Ashraff berkata...

siyes aku x phm kenapa dgn scene blogging skang. asyik bermasalah jek

nazrul ashraff berkata...

@niesz ~ wee...diorang aneh..

@atiqah ~betul3x..

nazrul ashraff berkata...

@ amanie ~ hee.. mereka mental..

y u y u Z u l a i k h a berkata...

mekasihh yee :) dah la.. alas besarkan semua ni.. yuyu dah pikir semua ni ujian je :)

Kuronofu91 berkata...

first time saya baca entry blogger dok gaduh2...

nazrul ashraff berkata...

@ yuyu ~ betul tu..hee..

@kuro ~ sama la kita..eh tak..before ni pnh gak..pasal shoutbox..hee

Tanpa Nama berkata...

Hi! I know thіѕ is somеwhat off tοpic but Ι ωas wondering if уou κnеw where I coulԁ find a captcha plugin for mу comment form?
I'm using the same blog platform as yours and I'm havіng trouble finding οne?
Thanκs a lot!

Also vіsіt my weblоg - natural breast enlargement story

Tanpa Nama berkata...

Hi there, i read youг blog from time to time
and і own а similаr one аnԁ i
was just curious if you get a lοt of spam comments?
Іf so how dо you protect against it, any plugіn or anуthing you
can recommend? I get so much lately it's driving me crazy so any support is very much appreciated.

my website - simple wood projects (www.youtube.com)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...