Khamis, 17 Mac 2011

~ jumping high photo contest

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


tetiba aku rasa nak join contest ni. haha. padahal aku tak nak masuk sebenarnya sebab aku takde gambar yang cun. paper je la. tapi sekarang aku nak masuk sebab aku punya suka la! haha. tetiba aku rasa gambar yang aku nak pilih ni macam sengal la pulak and mempuanyai semangat kelompatan yang tinggi macam katak.





siapa nak join, boleh klik sini


@contest


jadi, aku choose gambar ini.




aku rasa, aku over pulak masa lompat. haha. ni masa lepak kat Tasik Bukit Raja dengan bebudak kelas. haha. baju semua spesis sama je. kui, kui, kui.

haha. dasat sungguh aku lompat. kena ada manners sikit lain kali. hee.

masa untuk mengetag

@zati *aku nak tengok gambar dia lompat*
@amanie *aku suka tag dia*
@asha 

siap. :D

2 ulasan:

Tyratyra berkata...

hehe tengs ehh sebab joinn.
goodluck !
;D

mr vampire berkata...

@tyatyra ~ kui3x. thanks..zzz

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...