Selasa, 15 Mac 2011

~ jom join bloglist taufiq tiramisu.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.





siapa nak join boleh klik sini.


@bloglist


aku rasa baik kau orang join bloglist ni sebab :


1. Blog list ni akan diletakkan di sidebar. Jadi, siapa yang rajin update entri, blog dia akan muncul di atas, dan pengunjung yang tertarik akan klik blog tersebut .

2. Untuk pengomen terhebat blog ni yang join blog list ni, aku akan buat special review untuk blog korang. Selain tu, 10 blogger yang lain akan dipilih secara random untuk direview. Nasib la siapa yang kena. 10 review untuk pengomen terhebat dan 10 untuk mereka yang lain. Undian dibuat menggunakan Random.org . p/s : pengomen terhebat akan di kira pada 31 Mei. Dan bukan sekarang . 

3. Bila dah ada bloglist ni, bloglist ni la aku akan guna untuk blogwalking setiap hari. Aku hanya akan blogwalking ke blog blog yang lain hanya pada hujung minggu . 

4. Jumlah blog yang boleh join adalah UNLIMITED .



ni apa yang taufiq bagi tahu. 


k, sekarang kena buat entry sikit. taufiq suruh komen belog dia.


1-aku suka belog dia. cun! tolong lawakan belog aku boleh tak? ha-ha 

2- ayat belog dia santai and aku follow belog dia dolu2 sebab belog dia is belog tutorial. and tuto dia paling aku paham sekali. hee. 

3- belog dia memang superb gajah la. hee. terbaik dari tutorial 

aku rasa cukup la aku puji melambung. ha-ha. kang koyak pulak seluar taufiq nanti. mua haha. 


done. daa. 







3 ulasan:

niesz berkata...

gud luck awak :)

Taufiq Tiramisu berkata...

hahahaha..x koyak seluar pun..pape pun, thanks join! ;)

mr vampire berkata...

@niesz ~ hhee..

@taufiq ~x d mslh..:DD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...