Jumaat, 11 Mac 2011

~ mereka artis universal.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


kenal Lady Gaga? lagu hitz dia yang gempak -Just Dance- and sekarang Hitz dengan lagu Born This Way!


                          

kenal Bruno Mars? lagu dia yang cun melecun - Just The Way You Are - and sekarang tengah Hitz dengan lagu Grenade!



kenal Taio Cruz? Hot dengan lagu Dirty Picture feat Kesha and lagu Dynomite dia so super coolio. 


maybe ada yang tak tahu, and maybe ada yang dah tahu. before diorang jadi artis, diorang adalah penulis lirik kepada artis2 terkenal seperti JT, Beyonce, Mariah Carey and so on. and now, diorang sendiri dah sukses menjadi artis.

wiii, diorang punya lagu tahap gaban superb gila kot.

and sekarang, ada lagi seorang yang join mereka di atas. sebelum ni dia yang buat lagu Party In The USA yang dinyanyikan oleh Miley Cyrus.

jeng jeng jeng, siapakah dia? 

nama dia Jessi J. enjoy her song....



muka dia macam Katy Perry sikit. HOT!! peewwiitt!! haha.

3 ulasan:

Missy berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Missy berkata...

yeah! lagu jessie j best! muka dia nmpk mcm katy perry maybe sbb rambut depan dia tuh kot. ;)

nazrul ashraff berkata...

@missy ~ ye kot..haha..klip vid dia hot!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...