Rabu, 9 Mac 2011

~ contest gambar paling sengal by jamban Comel

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


again, after join contest gambar tak pandang kamera, aku join contest ni pulak. haha. nama contest dia memang menarik gaban la. sebab tu aku join semedang. wii.





yang nak join , boleh klik sini


@contest gambar sengal


hee. aku terpikir-pikir. gambar manakah yang paling sengal sekali? ada banyak la gambar aku yang sengal lagi menggelikan lubang limpa kau orang. ha-ha *gelak katak* aku nak letak la banyak2. boleh tak? boleh tak? boleh tak? kalau jamban tak bagi, aku nak letak jugak :P aku kan sengal, haha. orang sengal tak ikut peraturan. :P


so, aku choose gambar ini


sila lompat untuk menunjukkan kesengalan anda :P aku memang bertamadun . mua haha.

ni pulak yatie. haha. takde motif dia buat macam ni. tapi dia suka gayut :P aku salute dengan dia. hee. :DD


kau ada pakai helmet masa naik basikal? non hada kan!! ketua kelas aku dengan Rita gonjeng :P

kita berjamban kejap kat gelungsur. haha. :P

aku rasa terover pulak pilih banyak gambar. haha. k, mari kita main sambung2 ayat. ayat bermula dengan : saya seorang yang sengal sebab

saya seorang yang sengal sebab saya suka buat perkara luar alam tahap badak guling2. haha *gelak singa* selain itu *ikut format SPM! :P* saya juga dikelilingi oleh kawan2 yang sengal lagi gonjeng. *boleh rujuk gambar di atas* tapi saya sayang dengan mereka sebab kami boleh hidup dengan kesengalan kami. 

kami-sangat-sengal-

saya tahu anda jeles kan yang kami ni sengal :D

masa untuk mengetag

@cik epal *sebab dia memang sengal*
@domo gebu *sebab dia gebu :P *

tu je. papai.

silalah join dengan sengalnya oookey!









13 ulasan:

мiмiп gопjепg berkata...

hahaha. suka ah tengok pic yang pakai helmet dengan basikal tu. :D

AnahSamsudin berkata...

haha..good luck contest =)

nazrul ashraff berkata...

@mimin ~ gambar tu juara..haha..

@anah ~ thanks !!

rebecca melessa berkata...

sumpah sengal.hahhaa..gud luck yaw~

nazrul ashraff berkata...

@rebeca ~ haha..thanks !

Dekcik berkata...

hahaha..pakai helmet 2 mmang x leh blah..

mr vampire berkata...

@dekcik ~ itulah ketua kelas saya.haha

Syima Abd Raaif berkata...

haha sengal2 mmg sengal..gud luck :)

mr vampire berkata...

@syima ~ thanks!! hee

syg yatt berkata...

safety first..huhu

mmg sengal..
gd luck..

mr vampire berkata...

@syg yatt ~ huhu..I wish pun mng gak!

Az-Zahra Fauzee berkata...

eyy,pic naik beskal 2 mmg sengal tahap dewa r...

mr vampire berkata...

@az zahra ~ haha..tahu takpe!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...