Ahad, 13 Mac 2011

~ gambar saya & kengkawan yang berani mati part 2!!!!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


ha-ha. part one dulu, hee. so amaze la. siapa yang nak tengok gambar berani mati part one, boleh klik sini.


ni bukanlah gambar berani mati - killin - pegang - senjata -

damn la macam tu. haha. pape pun, enjoy je la part two ni. hee

ready?? haha. prepare you guys. :P




ookey. haha. dia baru terlepas dari Tanjung Rambutan. tu yang semangat pakai bunga and letak kat tudung. kui3x. kalau Rita baca sure dia baling kasut kat aku. :P


gambar ni memang hot kan? hehe. enjoy bila berada kat sekolah. haha. padahal SPM masa tu tinggal berapa hari je lagi. :P


budak jakun dapat duit hari raya. haha. eh cup!! ni bukan Hari Raya Aidilfitri. ni masa Hari Deepavali. haha. semangat kemelayuan tu wei aku pakai baju Melayu. kau hado?!


haha. sekali sekala nak kahwin jugak. duduk kat pelamin. urghh. ramainya isteriku!! malunya *bocor rahsia*  :P


urghh. best la pulak main lompat2 ni. haha. sure aku dah putus fius. nasib baik masa aku amik pose lompat katak ni semua cikgu dah balik. haha. :D 

enjoy. :P


oh ooo. mereka main au cak au cak la. haha. hidung siapa paling besar? hehe. kiddin je la. siapa paling pendek?? kih kih kih. sila teka. 

budak2 perempuan memang suka enjoy.


haha. kenapa aku gak yang bersemangat? urghh. badi main lompat katak gamaknya, zzz


haha. sampai sekarang aku tak tahu apa motif mereka-mereka ini buat sebegini rupa. kui3x. budak2 kelas aku memang suka tanggalkan kasut and jalan2 dalam kelas guna stoking je.

baru syiok! haha.


arwah memang seorang yang baik. :(

kui3x. aku rasa cukup la gambar kitorang yang baik lagi polos itu. berjumpa kita lagi pada part three pulak ye.

jangan risau. banyak gambar belum exposed lagi.zzzz

chow everyone. :D







7 ulasan:

biha yahya berkata...

perhh ! gila harok arh gambo korang ! lagy2 dak2 pompoan pakai helmet tuh . gila sakai hahahah !

Syakir Rahman berkata...

wah....rindu zaman skola...wish could turn back time....

nazrul ashraff berkata...

@biha ~ haha..well..kui3x..

@syakir ~ wish same too

biha yahya berkata...

p tak pham pic yng last tuh . asal arwah pulak ???

nazrul ashraff berkata...

@biha ~ kunun2 ny diorang kemalangan..hhe

Amanie Ashraff berkata...

wuwuwu i miss the feeling laa. feeling jd budak skola T_T

mr vampire berkata...

@amanie ~ haha..aku pun bakal merindui..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...