Rabu, 2 Mac 2011

~ psstt, eyka domo buat bloglist la !!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.



kenapa tertarik nak join bloglist eyka ?

sebab eyka domo paksa saya masuk :P kah kah kah. *sure aku kena BAKO kejap lagi*

komen tentang belog eyka 

hee, part paling aku suka. aku rasa macam nak jadi along the sarcastic guy la pulak. ha-ha. em, *pikir jauh gila* gambar eyka tak sesuai la yang kat bahagian header tu. kih kih kih. :P

gambar domo dah cun habisan! gempak nad gemuk itu domo. kah kah kah. siapa yang nak join, boleh klik sini.


tu je. :DD done. wiii.


2 ulasan:

Eyka berkata...

memang nak kena bako nazrul ni! grrrr~ hahahaaXD mecasih la atas komen itu..nice!^^ nti eyka surh awk buat header la..baru la tak kena komplin...lalalala~ hahahaXD

psst..psst..nama domo awak bagi itu cun! haha:)

mecasih sudi join bloglist eyka!:)

nazrul ashraff berkata...

@eyka ! jajajaja..ilham turun dari kayangan..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...