Isnin, 21 Mac 2011

~ follower, follower bertuah. :D

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. :D


siapakah follower-follower bertuah itu? haha, tentunya follower nombor 200, 300 & 400. wiii.


macam ;la diorang amik kisah. haha. takpe, aku amik kisah jugak and nak promote mereka2 ini. 


dulu follower nombor 100 which is Amanie, aku dah promote. kui, kui, kui. selamat bekerja AMANIE!


follower nombor 200 adalah...





dmitri Lum. wiii. taniah2. ha-ha. gaya poyo je aku cakap.


@dmitri lum

apa yang aku tahu pasal dia, rumah dia kat pangkor and sebelah kota belanda tu. ala, rumah kayu tu. hee. siapa yang pernah pergi pangkor, kau orang tahu la apa yang aku cakap ni.


follower nombor 300 adalah....


Mokadek Comey


wiii. it's Ekha Miranda. haha. 


@Ekha Miranda


apa yang aku tahu pasal dia, bila aku cakap je, aku nak review belog dia, dia terus hantar kat shoutbox aku,


ada orang tu nak review belog! haha.


follower nombor 400.... jeng jeng jeng....


@S.Y.I.M.A_R.A.A.I.F@


syima raaif!! haha, best je gaya aku cakap. wiii, sekurang-kurangnya aku ingat lagi tau follower2 aku. ecece. haha.


apa yang aku tahu pasal dia? dia follow aku lepas jenguk aku untuk contest gambar paling sengal yang dianjurkan oleh Jamban Sengal. haha.


@syima


sila2 datang ke teratak mereka. pasti tak rugi punya.


sudah selesai. erk? haha. sekarang tunggu follower ke 500 pulak. wiii. takpe, takpe, aku tunggu dengan sabar.


kui, kui,kui.


aku rasa macam nak buat blog review la. haha. *ilham turun dari kayangan!!*


papai





4 ulasan:

Encik Blogger berkata...

aiseh.. EB tak dapat..

mr vampire berkata...

@eb ~ erk?? haha..

Amanie Ashraff berkata...

haha akan sentiasa ku kenang aku follower yg ke-100

mr vampire berkata...

@amanie ~ hahah..aku pun sentiasa ingt..kui3x..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...