Isnin, 21 Mac 2011

~ contest adik beradikku yang cute.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


tadi blogwalking, jalan, jalan, godek sana-sini then tada!!! wiii, jumpa 1 contest yang best wcich is





wiiii. sukanya. suka tau. :D *k, cukup menggedik di situ*


@contest


jadi, aku pilih picture ni.


pic family..

bukan setakat siblings aku, dengan family, family sekali aku letak kat dalam picture ni. haha. cer teka mana satu siblings aku? hee. teka la sendiri. malas pulak aku nak bagi tahu.

ni gambar raya tahun 2009. gulp. zaman muda dolu dolu. kih kih kih.

kenapa aku pilih gambar ni? sebab gambar ni best!!!! hehe,

k, masa untuk mengetag

@amanie
@zati
@athirah

selesai :D

silalah join beramai-ramai ookey? hee. majulah contest untuk blogger. haha. oh, lupa, amanie akan diberitahu melalui facebook, zati & athirah pulak akan diberitahu melalui twitter. aku malas nak letak link belog diorang. kui3x. penat nak cari. asalkan aku bagi tahu, cukup la kan? kan? kan? kan?

k, papai. smile semua.

2 ulasan:

forever love berkata...

haha.. comei baby tue

mr vampire berkata...

@atiq ~ hee... budak2 mmg comel..kui3x..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...