Khamis, 17 Mac 2011

~ entry lapar.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys.


tepat pukul 8 malam masa aku buat entry ni. aku dengar bunyi lagu berita kat tV3. jeng jeng jeng.


need dinner. yum, yum, yum. kan bagus kalau Mat Gebu tu tinggal dalam rumah aku. sure aku suruh dia masak sedap-sedap untuk aku. boleh jugak aku jadi sedikit gebu.


huhu.


lapar, lapar, lapar.


hee. siapa boleh suapkan aku? haha. sure di bagi pelempang sepuluh belas oleh kaum wanita. huk huk huk *sadisnya*


aku rasa macam nak buat segmen la. haha. siapa nak main truth or dare?


#sekian

2 ulasan:

nina berkata...

:O

Segmen ape??

(biasa kalau orang suruh main truth or dare, mesti aku pilih truth, haha...)

mr vampire berkata...

@nina ~ haha..truth? huk huk huk..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...