Isnin, 7 Mac 2011

~ eh? budak2 PLKN dah nak balik.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. wiii. baru online. sob3x. sedihnya. paper je la. hari ni anak murid aku ada exam. ngah3x, so rasa-rasanya memang kena study benda2 untuk exam hari esok la kan. 


straight to the topic.


budak2 PLKN dah nak balik?


hee. ahad ni budak2 PLKN akan sampai kat rumah masing2. gulp. haha. that's mean yang result SPM memang akan keluar jatuh tergolek-golek bila2 masa dari langit.


huargh!!! seram? of course. ye la. this is it. benda yang di tunggu-tunggu selama ini and if I get a worst result. yadaa yadaa, memang habis la. so, wait 23 mac 2011 and wish me luck guys!!


budak2 PLKN keluar, itu bermaksud, aku juga akan melangkah ke dunia PLKN yang penuh pancaroba *haha, bahasa best je kan!* seems pretty cool huh and I hope it seems like that.


aku memang takde masalah nak join PLKN because aku memang suka berinteraksi dengan orang ramai. haha. *aku pemalu sebenarnya :P* so, dunia Mac yang penuh dadadada and aku rasa macam nak pergi date with someone la.


patutnya dari awal tahun tapi tak dapat date atas masalah tertentu. hope this time can make it la. haha. bukan date kat taman bunga pong! 


bunga, nazrul dan jiwang tak dapat dimasukkan dalam 1 perkataan. :P


tu je nak bebel. let's sujud sebentar wokeh! hee


say alhamdulillah guys :DD

2 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

hahaha pleaseee la jgn ckp kau pemalu. alien pun x percaya kau tahu tak. :p

alhamdulillah :)

nazrul ashraff berkata...

@amanie ~ haha...aku pemalu ok!! hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...