Isnin, 7 Mac 2011

~ kenapa aku suka baca Hlovate's

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. kenyang gila after dinner. alhamdulillah :D and aku punya dinner is ayam goreng!! ha-ha. yum3x. totally marbeles sehingga menjilat jari. oh yeah! haha.



pewiittt!! ayam yang gemuk lagi gebu! k, back to the topic!

kenapa aku suka baca Hlovate's?

aku rasa bukan aku je kot yang suka baca Hlovate's. sebab aku rasa people around the world love her writing!! yeah!! it's TRUE guys. her writing was tramendous and super coolio.

haha.bukan aku seorang je yang cakap and believe me, selagi kau orang tak baca her novel, kau orang tak akan percaya. wiii

apa beza Hlovate's with other novel?

1-hlovate's takde sex stuff except masa Didi and Benji. haha. aku tak tahu berapa lama Hlovate kena tahan jiwang masa buat novel tu. all other novel kebanyakannya talk about first night standing bla bla bla.

urgh!! gila advance. zzz

2- hlovate's always talk about religion. wiii. yang ni memang true la sangat2. kadang2 baca Hlovate's, someone boleh find solace. :D from there we learn about Love Letter of Allah, Harun Yahya *always remember this chapter, romanticism is a weapon of Satan* and many more la :DD

3-dalam Hlovate's tak pegang2 tangan. wii. yang ni, in other novel, lelaki boleh pegang tangan perempuan. erk? haha. putus fius and surely kau orang dah senget and your otak kena repair kat kedai apek. aku bukan la cakap, dunia penulisan kat Malaysia ni teruk or bla bla bla, but it was true right? 

jangan la cakap aku ni hujah semberono :P

and hari ni best je kan aku talk pasal novel. ha-ha. ada yang terasa ke? uuu, sorry guys. takde maksud nak menyindir. :P aku cuma cakap in my mind je. taaapi, aku memang taak tahan la kalau ada yang novel pegang2 tangan, kiss sana sini. IF  dah kahwin takpe la jugak sebab aku kan dah 18 :P *gaya sengal*

so, apa lagi, wiii, grab Hlovate's and kau orang sure CAN berubah 360 darjah, insya Allah. :D

p/s
aku promote Hlovate ni, JS ada bagi duit tak? hee. :P

k, guys, wanna chow and gotta go to kelas. 


hlovate is coolio. lalala.

2 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

haha yeahh. read then u talked. aku faham perasaan hlovate part nk wat jiwang tu. ahhahahahaa

nazrul ashraff berkata...

@amanie ~ haha...sure you do..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...