Selasa, 15 Mac 2011

~ cool with sunglass :D

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


another contest aku join. ha-ha. semangat pulak. entry aku campak tepi dulu :P





haha. jangan tanya la macam mana aku copy gambar di atas. kui3x.


aku nampak che naz join contest ni, so aku pun nak join la jugak. hee. :D


siapa nak join, boleh klik sini


@contest



aku pilih pic ni. :P

urgh. ni gambar 1 January 2011. ha-ha. berbulan sudah pic ni diambil. wii. masa ni nak pergi tengok wayang dengan Miss Rita and Miss Malyn.

k, masa untuk mengetag


siap. lalala.

oh! tarikh tutup is 19 mac 2011.

2 ulasan:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

wah mmg cool der =)
pinky momma dtg melawat..tenkiu sudi join..all da best ya =)

mr vampire berkata...

@pinky ~ lalalala..hee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...