Selasa, 15 Mac 2011

~ super junior will come to Malaysia :D

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum..


heya guys. 


wanna mention. hari tu masa aku tengok 8tv night live, again Baki and siapa-entah-nama-dia-aku-lupa- ada bagi tahu yang super junior will come to Malaysia. :D


bila? 


19 mac 2011.


bagi peminat lagu korea lalala, bolehlah terjah. ha-ha. aku? aku tak berapa minat k-pop ni. tak la die hard fan macam orang lain. just dengar je. takde masyuk sangat sampai tunggang terbalik menghafal lirik lagu dia.



siapa nak tiket free, boleh je dengar fly fm sebab tadi aku dengar masa Morning Pagi Crew -nadia-phat fabes-ben- ada mention benda ni.

tiket free :D 

wii, by the way, aku suka dengar lagu ni.



fact about super junior

::lebih dikenali dengan nama SJ or SuJu::
::mempunyai 13 orang ahli::
::diwujudkan tahun 2005::
::2010~ hanya 10 sahaja yang aktif::

k

kim heechul

::bila dia buat akaun facebook, 5000 orang telah add dia dalam masa 5 minit::
::pernah menjadi sebutan dia twitter ~ worldwide ~ selama 4 hari::

kesimpulan

semua orang suka tengok band diorang sebab diorang hot!

big bang


wonder girls

ss501

Girls Generation (SNSD)
girls generation

k, cukup la aku menceceh about band from korean ni. hee. so, jangan lupa jenguk SuJu 19 mac 2011 .

papai.



4 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

super junior ade 1 lagu tu diorang nyanyi cute gile. wakakaka tp ss501 tetap pujaan hatiku :p

mr vampire berkata...

@amanie ~ ha-ha..kau pun layan jugak?

NeNeKeBaYaN lUnDu berkata...

ya meh??? bila??? di mana????

mr vampire berkata...

@nnek ~ kat stadium putra klo x silap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...