Jumaat, 4 Mac 2011

~ assignment dah siap 120 pages.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


semalam aku berjaga sampai pukul 3 pagi sebab nak siapkan assignment yang tak pernah siap tu. hee. so far baru buat 120 pages. huarghh!! kejam tahap tak ingat la. 


but this is what I like. I like do this assignment. ha-ha. saaangat suka sampai kepala mengong sebelah bila bangun. just imagine, tidur only 2 hour and a half. damn~


and tonight ada cerita kung fu panda. waachak!! haha, cute and superb panda even dia gebu tahap typo.



and ada gak American Idol. wiii. ha-ha. suka aku la nak tengok american idol or tak. maybe people always said,

"kau ni nak jadi sangat mat salleh ke?"

or 

"dah tak sabar sangat la tu nak goyang dengan setan!"

erk? helllo, aku tak susahkan anda2 sekalian. so, just shut your mouth and continue your read *my kebengongan dah start*

sekarang aku tengah layan Versus untuk buat kali ke berapa pun tak tahu.

em, em *angguk kepala* nanti boleh la aku review novel yang aku baru habis baca before this. zzz. time still running and will running sampai tergolek. dah pukul 7.15 petang and tadaa! naruto dah start. gotta go guys.

daa :DD

have a nice day. 

by
-you know you love me-

2 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

haha aku pun baru nak mula baca versus neh

nazrul ashraff berkata...

@amanie ~ isy..sibuk je kamu..hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...