Jumaat, 4 Mac 2011

~ cerita kekok saya

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum





cik atiq ada buat segmen : cerita kekok saya. wiii and aku pun join. haha. sengaja menggedikkan diri aku. bukan selalu pong.


siapa yang nak join, boleh klik sini


@segmen atiq 


well, cerita kekok aku? meh aku stoly molli. dulu aku pernah bagi tahu kat previous entry yang aku masuk Pertandingan Bahas Ala Parlimen and pusingan pertama sekolah aku VS sekolah perempuan kapar.


korang nak dengar tak ayat pembuka bahas aku macam mana? haha. agak lawak la sikit.


selaku jejaka terhangat di pasaran, saya ingin menegaskan di sini bahawa saya tidak akan terpikat oleh kecantikan, keindahan dan jelingan manja yang diberikan oleh pihak kerajaan.


masa tu aku jadi pihak pembangkang and sekolah perempuan kapar jadi kerajaan. masa aku sesedap oranje berbahas sampai tangan tergawang-gawang semangat kuasa lapan, aku pandang pembahas kedua sekolah perempuan kapar and dup dap dup dap.....


aku rasa suasana sekeliling aku memang kekok gila. ha-ha. hindustan? entah la. taaaapi aku rasa dunia aku macam tak bergerak and aku pandang mata dia sambil bentang hujah hentah hapa-hapa. ha-ha.


asalkan goreng! aku pulak jadi pembangkang kedua. perghh! ha-ha. sumpah aku cakap, erk! aku tangkap cintan dengan dia masa tengah semangat berbahas. mua haha.


kalau diingat balik, rasa macam peeeelik je. kih kih kih. tapi nasib baik la tak lupa teks. hee kalau lupa teks mahunya kena sakat dengan semua orang. wiii. *malunya!*


after that, rasa malu giiila jumpa dia dekat kantin sekolah. haha. aku dapat nombor dia after pertandingan forum dekat sekolah hisyamudin, sebulan @ 2 bulan kemudian.


and kitorang pot pet pot pet tak ingat masa sampai aku kena leter dengan mak dia. kau orang teka mak dia cakap apa?


"kau tahu, sejak adlin mesej dengan kau, senyum sorang2, termenung sorang2!"


damn. aku ke yang salah? aku-kawan-dengan-dia-ok! lepas tu aku lost contact dengan dia sebab malas nak amik tahu pasal ibu bapa dia yang senget benget tu. zzz.tu je la aku nak pot pet pot pet. kekok ke? haha. aku pun tak tahu. taaapi masa emak and ayah dia tefon aku, aku rasa seram sejuk tahap typo la. 


daa everyone. :DD

3 ulasan:

Felix Franc berkata...

haha... menarik2..

forever love berkata...

hahahha..terus dapat nom fon lepas tue

nazrul ashraff berkata...

@felix ~ thanks!!!

@atiq ~ haha...erk...wiii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...