Jumaat, 25 Mac 2011

~ apa itu fotogenik?

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. wiii. here Mr Vampire datang bergolek2. hari ni, huarghh! aku mengajar Al-Quran memang tak tahan la. aku rasa angin je dengan budak yang tak tahu idgham ma'al ghunnah padahal aku dah ulang cakap sepuluh belas kali. 


sabar je la. 


lupakan pasal tu, back to the topic, apa itu fotogenik. tadi aku tanya The Lady, the other owner of this belog,


"sya, bagi kau, fotogenik tu apa?"


and the lady answer this.


"err, fotogenik, picture yang good enough. even tengah kunyah burger besar kaki gajah, tetap cute enough! hehe"


wiii. lebih kurang sama la dengan apa yang aku pikir dalam kepala otak aku masa buat this contest. heh.


so, mesti kreatif. wiii. paper pun, yang dah join contest tu, memang thumbs up la gambar korang. haha. paper pun, markah telah dikira. heh. setakat 3 hari ni, dah ada 20 penyertaan. 


sila sabar menunggu pada 1 Mei 2011 ok! kalau aku masuk this contest, gambar mana aku akan choose? hee,


ni gambar solo aku. haha. lepaking amik gambar kat KFC. masa ni pukul 12 tgh malam rasanya.

ni pulak gambar duo.. bagi2 yang tak tahu. ni la the lady & mr vampire. wiii. masa ni baru habis function peringkat sekolah. kitorang berlatih untuk fuction peringkat kebangsaan.

ni pulak gambar masa enjoy kat sekolah. haha. gambar kenangan tahap guling2. wii.

haha. meroyan la kalau aku masuk sekali. wiii. by the way, good luck to all of you and wish, the best will grab the prize. haha. ayat tak boleh belah! macam hadiah dapat duit sepuluh belas juta je. 

kui3x.

gambar aku tak laku. kalau masuk sure kalah ler. 

jadi, fotogenik itu ialah, gambar dari mana2 posisi pun tetap kelihatan hot! kawan aku selalu cakap,

orang muka putih mesti cantik!

eh? tak semestinya. non hado ye adik2 sekalian. Tyra Banks and Naomi Campbell bukan lerr orang kulit putih. heh tapi diorang still je 

FOTOGENIK!!

heh, enjoy2 la join this contest ok! papai :D




13 ulasan:

athirah nabila berkata...

oke dah tau but tak tau pic sy fotogenik ke xxx . join jee =) heheh

azie.iya berkata...

lebih kurang same lah takrifan kitee . haha

Abhamz berkata...

salam, berhati-hati siar gambar fotogenik takut nanti jadi gambar xxx.

mr vampire berkata...

@athirah ~ haha..ur pic is gud :D

mr vampire berkata...

@azie ~ ye, ye ye:D

mr vampire berkata...

@abhamz ~ x d la. haha

asiah Fly berkata...

wa xbrape pasti yg photo wa tu fotogenik ke x kat ati lu dik..hihi..sje nk share n join contest nih..ye klau menang alhamdulillah..lau x mng pn atleast wa mencube..ye dak??hehehe..

**mmg suke dgr fly pn...fly..like a G6..keh3

mr vampire berkata...

@fly ~ lalala... lagu tu best jugak... haha..suka dgn fly pagi show.. haha

asiah Fly berkata...

hehehe...lgu2 die xmembosankn pon kn..ble mlm2 trance die mmg terbaek..hehehe..btw..asiahFly ngan fly.fm xde kene mengene pon..hehehe..nme fly tu mmg melekat dr skolah2 dlu..

holaulala berkata...

haha! for sure sye tak menang. sebab, fotogenik tu comel. sye? erk! sye comot.haha

The Lady & Mr Vampire berkata...

@asiah ~ haha..mlm2 mmg suka & terbaik..wiiii..eh, nme mse lkat kat sekolah.. haha..cmne la ley dpt ye..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@holaulala ~ no la, fotogenik not define as a comel.. zzz..

farah boysedberry berkata...

kta lecture sya ' sya ni pogenik .. wuu ~ klw gituu sya da tahu pic fogenik tuh apa heheeeehe....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...