Rabu, 16 Mac 2011

~ aku paling suka lagu ni!!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. dah solat maghrib? hope dah. :D


malam ni, out awal sebab nak layan tV terchenta. lalala. emak aku pun dah suruh sign out awal sebab asyik menghadap laptop je. kui, kui ,kui.


ye la emakku. :)


lagu apa paling aku sekarang ni? 


hee, aku suka lagu Rhythm Of Love from Plain White T's.






aku memang minat gila dengan diorang sebab all lagu diorang memang boleh capai solace la. :D, wink, wink, wink


suka dengan lagu 1,2,3,4 -i love you-
hey there delilah
natural disaster
cindarella *aku tak pasti tajuk dia*


enjoy their song! have fun. :D

6 ulasan:

Woofer Storm berkata...

tnda emak syg tu bro..hehee lagu ni tak pena dgr lagi la,tdi dgr mcm sdp je...

Abhamz berkata...

salam, suka jugak lagu ni.

mr vampire berkata...

woofer ~ haha,, ye la :D

that song mmg sedap and terbaik dari ladang :D

mr vampire berkata...

@abhamz ~ huh? suka jugak?> biar betik.. huhu..

Si DauN CeRi berkata...

aaaaaaaaaaaa.... bes jugak penye diorg ni.. pasni bole lah layan.. hehe

mr vampire berkata...

@ceri ~ betul , betul ,betul. :DD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...