Ahad, 13 Februari 2011

~i'm back.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


hari ni, hari ahad, 13 february 2011. dah berapa lama aku tak online ni. hee. ala, takde yang perasan pun aku tak online. kalau kat twitter tu, ye la, aku tak online, ramai gi-la yang rindu aku. haha, k,k, kiddin je.


hari ni aku nak buat entry banyak2 sebab aku tak tahu bila lagi aku boleh online. so, seboleh-bolehnya, aku nak penuhkan belog terchenta yang senget benget ni dengan entry yang gi-la kentang tentunya. hee,*sejak tak online, bahasa jadi aneh sikit,zzz*


banyak yang aku nak cilita. haha, so, korang kena baca jugak apa yang aku nak tulis. aku rindu nak bukak belog ni. rindu nak bukak twitter. rindu nak bukak facebook!! haha,*fb tu aku tipu je, tak rindu langsung,:p*


haha, baka kata cik amanie, 


" top up la balik entry2 selama yang kau hilang tu, 1 day 1 story. tapi kau ni 1 day, 5 story"


haha, passion aku kat belog. so, bagi aku, 1 hari 5 entry, takde masalah je. choy! aku suka buat entry banyak2. haha*gelak sin chan kejap*


memang banyak yang aku nak story ni. done for this entry. have a nice sunday!! :D may allah bless us. 


@amanie *blog amanie*

3 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

yeahhh aku dgn lajunye mengkomen! haha gile la entry ade name aku. bangga gila rasa :p urgh! grammar error pulak aku buat kat situ. suppose 5 entries. grrrr..

Son Of Rubiah berkata...

welcome back Mr Vampire ...

nazrul ashraff berkata...

@ amanie ~ siap suka pulak ko komen ni..haha..

@eddy ~ thanks..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...