Rabu, 2 Februari 2011

~SSS- Jom Bikin Konsert oleh Ben Ashaari.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

BEN ASHAARI

assalamualaikum.


huhu, nak nangis pulak. segmen CNY tak sempat kot. sob3x. sedih2. k, lupakan.sekarang aku nak buat konsert. so, korang kena dengar aku nyanyi dulu!. haha.


aku ni nak buat konsert besar-besaran malu oo. haha. k, chill. aku nak buat konsert kat Dataran Merdeka. ngeh3x. baru masyuk oo. patriotik sikit. haha. * dah berapa kali aku gelak?*


harga tiket? huhu. aku ni nak demand pun tak boleh. emm, harga tiket maybe around rm30 - rm 70. haha. normal la tu kot. entah2 takde yang datang kot! sob3x.


kata2 aluan?
hoho. welcome2. mari dengar saya nyanyi. tapi kalau tak sedap jangan baling telur ok! haha. k, dah ready nak dengar saya nyanyi? ngeh3x. say oooo yeah! 
*apesal aku teruja ni?!*


sasaran kehadiran penonton?
huhu, aku sasarkan biasa2 je. hope ada tourist yang datang and hope jugak other races datang jugak konsert aku ni. penat aku practise sampai nak tercabut anak tekak! em, ada la around 1000,2000 orang. hoho. kalau nak power, aku hope sepuluh belas juta yang datang!


gambar aku tengah beraksi. *ngah pikir jap!*


ni semua back up dancer aku! haha.


sepuluh lagu yang aku dendangkan?


1-all I over wanted - kelly clarkson.


2-can be tamed - miley cyrus


3-grenade - bruno mars.


4-whataya want from me - adam lambert


5- apologize - one republic


6 - shut up and drive - rihanna


7- if it's love - train.


8- because of you - kelly clarkson.


9- a lonely september - plain white t's.


10 - sorry sorry - super junior.


sebab apa aku pilih lagu ni? sebab lagu ni syok bangat! and boleh buat adrenaline aku menari-nari tergolek-golek. haha.


penyanyi dalam negara yang aku nak jemput, mestilah Misha Omar. huhu. faveret aku tu. boleh aku nyanyi lagu Sembunyi dengan dia. main sembunyi sambil sebut au cak! haha.


kalau artis luar negara, sure faveret band aku, Plain White T's. huhu.


lagu penutup? aku pilih, lagu Jusst The Way You Are by Bruno Mars. huhu, aku nak ingatkan orang kat luar sana, jadilah diri sendiri je. tak payah jadi orang lain k.! haha. ada paham?


kata penutup?
hoho. hellop guys! ceria? ok? nak lagi? kalau nak lagi say yeah OOO!! haha. silalah sokong saya dalam industri muzik ok! * bajet artis jap!* haha, yang penting say oooo yeah!!


apa yang aku nak buat dengan duit konsert?
aku bagi kepada yang memerlukan. kalau nak duit lagi, boleh je aku buat konsert lagi. haha. Inche ben kan boleh jadi penaja. haha




done. wei! datang tau konsert aku!

9 ulasan:

udin berkata...

haha! kelakar.. aku tempah tiket harga rm30 k.. nak seat vip.. hahaha! ;)

NadiRah berkata...

eh, asal muke ko cam aliff aziz ha??
huhuhu~

Encik Blogger berkata...

memang... memang ko nyanyi tadi.. =)

Miss Ran berkata...

suke lagu pnutup!

Atiqah ab.Samad berkata...

nak beli tiket 10 la cam nih... hihi

Mohd Fitri berkata...

backup dancer ramainya!! haha

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata...

amboi backup dancer..sume gurl tu.

nazrul ashraff berkata...

@ udin ~ haha,, demand pulak ko..

@nadirah ~ cis..aliff aziz je?? ingt kan brad pitt ke tom cruise ke?? haha

@encik blogger ~ haha..sindir ke hapa! haha

@miss ran ~ sy pun suka..:D

nazrul ashraff berkata...

@atiqah ~ klo cm2 x dpt msuk..!!

@fitri ~ baru syok!

@naz ~ haha..no comment..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...