Khamis, 24 Februari 2011

~ siapa nak masuk senarai bloglist aku?

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


aku nak buat bloglist la. wiii. tapi tak tahu nak buat bloglist apa. sekarang ni aku ada 2 bloglist je which is 


1- bloglist the most superb vampire
2-bloglist vampire go to oversea


taaaaapi kan. kalau aku nak buat senarai bloglist, kau orang nak ke? wiii. malunya la. nanti la aku pikir nak buat kategori apa. tapi kalau takde yang request, random je la aku masukkan. :p


k, la , aku nak makan dulu pastu nak bersiap pergi kelas. daa.

13 ulasan:

zati berkata...

aku nakkkkkk hehe *laju je aku*

Cik Azizah berkata...

yang pasti jijah kena termasuk dalam bloglist nazrul! hahahaha
ugut ni...

eh kelas malam ke ni?? selamat study :D

Rozuan Ismail berkata...

nak jugak masuk

Abhamz berkata...

salam, seperti biasa blog Mazha turut membuat permohonan masuk....itupun kalau diluluskan oleh vampire.

Myung Dae berkata...

Aq nak . kalau tak masukkan aq . aq BAKO je ko pnye blog ni . Ugut ni . HAHAHAHA =P

Jom baca sini
http://myungdae92.blogspot.com/2011/02/hotlink-bagi-aku-hadiah.html

Amanie Ashraff berkata...

pastikan masukkan blog aku ke list bloglist paling coolio oke :P

niesz berkata...

block niesz kena ade..ehe..

nazrul ashraff berkata...

@ zati ~ haha..cepat ke ea kau..nanti tolg aku..wii..

@jijah ~ hee..nanti nazrul akan wt kategori..

nazrul ashraff berkata...

@abhamz ~ wiii..nanti tgk cmne..

@myung ~ hahha..u wish..

nazrul ashraff berkata...

@ amanie ~ ha-ha..bukan yg paling jiwang ke??

Amanie Ashraff berkata...

chaiiitt jgn kau ulang kata2 tu jebat =)

nazrul ashraff berkata...

@ niesz ~ ha-ha..top komentar la katakan..:p

@amanie ~ ha-ha..aku vampire bukan ahli silat..:p

Si DauN CeRi berkata...

hehe... katne entri bloglist awak? meh sy nak join..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...