Selasa, 22 Februari 2011

~ hari ni kita belajar pasal ehem2.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


tadi aku online twitter, and aku nampak la seorang mamat ni tweet something.


Tapi bila laki hensem couple dgn perempuan tak lawa , maksudnya lelaki hensem tak percaya dekat perempuan yang lawa :-)


isk, bagus betul quote ni :)


kesian pulak dekat perempuan yang lawa. hee.

perempuan lawa zaman sekarang sangat sadis. ngeee. sometimes they can be so mean and bla bla bla. 

tapi ada je yang elok, manis and sopan perangainya. :) 

                          
                                                                    kan sopan kalau cam gi-ni.

orang yang aku mention kat atas ni.


tu je aku nak tulis. ok bai, aku nak solat isya' dulu. :)


14 ulasan:

Heidi Shafiq berkata...

pesal pmpn ni muke die same mcm ko? kakak ko ke?

Wild Cherry berkata...

Gambaq kakak ko ek ked?

nazrul ashraff berkata...

@ heidi ~ yap :)

@ecah ~ a'ah..haha..saja je letak..wiii

syaz rini berkata...

kalau yang hensem kapel ngan yg lawa kecian la yang kurang ensem n lawa..hee..

nazrul ashraff berkata...

@ syaz ~ betul3x.. hee..

Azham Vosovic berkata...

hurm., kurang paham la psl post ni... tolong simplify ckit boleh hehehe

AdyBudika berkata...

Ada backlink anda kat sini

http://www.adybudika.com/2011/02/nak-suggest-blog2-nie-untuk-korg-aku.html

Wan Ahmad Izudean berkata...

haha..betol ke? tapi dah banyak macam tu sekarang..hehe laki ensem ppuan so so je...haha

bunga berkata...

hahaha..sopan lau berbaju kurung..

Dda Ly berkata...

hihih ye btol, baik yg sopan...comel je org tgk..:)

jemput ke rumah ye?
http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch OK..♥♥♥

niesz berkata...

hehehe...kadang2 rase mcm x fair bile laki tu ensem, gf die x lawa..hahaha..jahat nye niesz..

nazrul ashraff berkata...

@azham ~ okieeeey..akan diterangkan dengan lebih lanjut lagi..

@ady ~ ooohh.terharu gi-la..:)

nazrul ashraff berkata...

@wan ~ haha...betul3x..sebab tu la, cinta tak mengenal rupa..ecewah..hehe

@bunga ~ betul tu bunga..:D

nazrul ashraff berkata...

@dDa~ setuju..:) nanti vampire jenguk..ngee..

@niesz ~ haha..statement yang kejam..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...