Rabu, 2 Februari 2011

~ lapar and I need Supper.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


korang tahu masak? cis. semestinya dengan bangga korang akan menjawab.


" ya!"


choy! maknanya aku je la yang tak tahu masak even dah 17 tahun aku lepak sesedap oren kat bumi terindah ni. * kadang2 je indah!*


mak aku selalu masak Dinner lebih sikit sebab dia tahu anak bongsu dia yang comel plus hot gileeer ni selalu sepat lapar. haha, bout hot tu aku kiddin je. ecece, mesti korang dah mencebik gila sakan bila aku buat statement yang aku hot! hehe. k, lupakan.


kalau cik epal selalu menternak lemak, aku pun selalu je menternak lemak. bukan tak biasa! selalu je. lepak gi mana2 , mesti singgah berhenti jap, pastu makan. hehe,benda normal kan. asik2 makan, asik2 makan. choy! tapi tak gemuk2 jugak. alhamdulillah gi-la! * berapa kali aku tulis perkataan gi-la ni? word of the day ke hapa?!*


so, di malam yang penuh dengan nyamuk yang suka menggigit aku ni, perut asyik berkeroncong je. hee, memang aku dah boleh buat tarian zapin guna muzik keroncong perut aku ni.


oh perut,
kenapa kau cepat lapar,
bukan ke dah makan,
oh perut,,


pastu ada bunyi gitar semua and drum zing zing zing lagi. haha, imaginasi di malam hari! nasib baik kau best perut. kalau tak best dah lama aku salai kau buat sup perut. mesti jijik gi-la. 


k, disebabkan perut dah buat pengumuman khas, makanya, aku ingin berundur sebentar untuk melantak sambil menghadap ulangan showdown 2010 untuk melihat Floor Fever berdansa. wow! I like yo. aku tak suka wakaka pun sebenarnya and kenapa tetiba aku mention pasal wakaka ni? 


takde motif langsung. daa. 


p/s 
perut aku kata, Floor Fever hot . *again, takde motif aku mention! haha*

4 ulasan:

Abhamz berkata...

salam, tengah sihat ni pun la nak makan, dah sakit sesedap mana pun tak guna...

bidadarihijau berkata...

ade lg sorang ni xthu masak gak..tp thu care nk bela lemak..ahahah...

She's retarded berkata...

makan, makan dan makan. hobi baru masa cuti
kekeke

nazrul ashraff berkata...

@ abhamz ~ huhu..tol3x..

@bidadari ~ huhu..tu my teammates.. hehe

@she's ~ haha..ni hobi sejak zaman dulu kala..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...