Rabu, 16 Februari 2011

~the real 100. thank you so much.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


almost 4 pm. and malam ni aku ada hal kejap. hee, akan  diberitahu sebentar lagi. ehem, ehem. back to the topic.


the real 100.


disebabkan sekarang follower aku dah mencecah 209 orang, maka dengan penuh suka citanya, aku ingin cilita la pasal follower aku yang ke 100 dulu. hee, so, follower yang ke 200 which is ________ , aku akan cerita pasal kau bila aku dapat follower yang ke 300. haha, so wait je la. jangan risau, aku ingat siapa follower ke 200 aku.


so, follower aku yang ke 100 adalah....jeng jeng jeng.


amanie!! haha, k, tak teruja buat bodoh je. actually, aku kenal dia dekat 1 group kat facebook which grup Luv Hlovate, hee, this group sangat secret and tak ramai pun yang tahu. haha, ok la tu. kalau ramai sangat, sakit kepala jugak.


so, bagi aku la, Amanie seorang gegurl yang tak keperempuanan sangat. but! aku respect tu. hehe, sebab dia sangat advance la. tak layan jiwang sangat, which is, aku respect gi-la asbestosis kuasa sepuluh belas. 


and, dia die hard fan kepada Ashraff Muslim. haha, aku tahu sangat dengan minah ni. :p belog dia lebih dikenali dengan nama Empty Decoration. setakat jam 4 petang ini, dia ada 134 follower. so, siapa yang nak jenguk dia punya belog yang cool itu, boleh klik kat bawah ni.


@amanie
@Luv Hlovate

                                     

done for this entry, daa.



2 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

whoaaa aku sgt terharu. *sambil kesat mata

hehe tahu pun ko ye nk promote blog aku. btw aku suke entry ko neh nak2 part ko kate aku x keperempuanan sgt. haha! u know me very well la :p

nazrul ashraff berkata...

@ amanie ~ hello lady..i know u very well!! haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...