Ahad, 27 Februari 2011

~ pengalaman pertama bawak kereta yang gagal.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


pagi tadi aku pergi kenduri kahwin dekat resort mana hentah. lupa pulak namanya. mungkin resort tu tak segebu seperti yang aku harapkan kot. kah kah kah. paper je la. then, dalam perjalanan balik, aku decide untuk bawak kereta.


ciitt, and it's fail. 


damn. seriously, mak and sis aku macam dah meroyan je bila aku bawak kereta. after all, if aku buat mistake pape pun, just diam or bagi advice. ni tak, pot pet pot pet and buat aku makin gelabah.


kentut. 


sebab tu aku lagi suka bawak kereta kalau takde perempuan dalam kereta. senang cilita la, men more cool than women and accpet that. :p


haha. so women, peelease understand other people feeling. oooh tidak, tidak. jangan kata aku ni anti jantina and memihak kepada lelaki sahaja. syhh. ni cuma pendapat aku je yang mengatakan perempuan memang suka pot pet pot pet. ha-ha.


kau orang setuju yang perempuan memang suka pot pet pot pet. opps. ha-ha. abih la aku kena pulau lepas ni. sob,sob,sob :(


tu je aku nak cakap, have a nice day. siapa2 yang nak join bloglist aku, boleh klik sini. ha-ha, tak abih2 promote bloglist. :p


@bloglist the most superb vampire

have a nice day!





12 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

not all girls la suke pot pet pot pet. tp aku mengaku aku one of the lady yg suke pot pet. ahahaha

Nurul Atiqah berkata...

hahaha..sesetengah pompuan je lah suka pot pet...saye ne x la cam tu:)

nazrul ashraff berkata...

@ amanie ~ ha-ha..no wonder!

@atiqah ~ eh?? haha..ley caya ke?? wiii

Asha Shalina berkata...

ini mesti bwk kereta huru-hara

p/s : kalau 1 hari nnti semua perempuan stop bercakap..ha, baru taw..

amniey91 berkata...

pompuan nervous lebey...nak cover nervous,tu yang jd pot pet pot pet tu..hehehe

nazrul ashraff berkata...

@asha ~ oooh haha..alamak..

@amni ~ haha..ok..yang ni stuju!

Si DauN CeRi berkata...

bawak kete fes time mmg menyebalkan! nak2 bawak kete manual, mcm naik kuda dah rasanya..hahah

nazrul ashraff berkata...

@ ceri ~ setuju sangat!!

biha yahya berkata...

FAIL ka ? hahaha XD

nazrul ashraff berkata...

@biha ~ amboi biha..suka ye kamu..hee

biha yahya berkata...

sukesuke ! gila punye suke >,,<

nazrul ashraff berkata...

@biha ~ aiyoo...haha..nak kena tulah dar vampire ke?? hha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...