Selasa, 1 Februari 2011

~handphone aku yang sadis.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


almost 12 am. whoa! dah nak pagi. hello sunshine and hello february! heh, stop about it. how is your day today? 


ok?


or not ok?


or a little bit misery kind like hell?


or something worse?


huhu, i don't wanna to know, maybe korang boleh cilita sendiri kat blog masing-masing. fair and square right? k, back to entry. 


handphone aku yang sadis. handphone korang ngeri tak? handphone aku ni memang tahap typo cipan berguling-guling la. aku hantar mesej, mati, aku on balik. mesej masuk dalam inbox, mati lagi.


adoi. apa ke benda la handphone ni. aku rasa memang stok baling anjing je la. tapi aku rasa, anjing buat tak layan je kot. nampak terus handphone aku, kena kencing terus kot agaknya. handphone, handphone. apa ke jadah kau jatuh feelong malam2 buta cam  gi ni. sob3x.


handphone murah la katakan. nasib baik ni phone sis aku. heh, sebab dia beli phone baru, maka dengan adil dan saksamanya aku pun merembat handphone cabok dia ni.


cabok, cabok pun aku sayang tau. ye la, kalau kena kejar anjing, ada jugak barang aku boleh baling kat muka anjing tu. biar kedebuk muka anjing tu kena. haha, *k, imaginasi terlampau! my bad*


aku rasa nak buat contest la. siapa menang dapat handphone aku yang macam stok hantu jembalang ni. ngeh3x * gelak kejam*


amacam? siapa nak join?!! angkat tangan. haha.


hee.


done for this entry. have a nice day!


opps, it's actually have a nice day or maybe somethin like have a nice night!!
err, i don't know. haha, maybe I can ask someone that pro in this stuff. siapa aku nak tanya ea......



6 ulasan:

mahirahnazlim berkata...

paling best la hp cabok tau . balin anjing mati . haha virus pun ta nak dekatt HAHA

nazrul ashraff berkata...

@ mahira.. haha.. tw x p..:D

bun berkata...

hahha,
best lah bace N3 kamuh

em,apa boleh buat
npon 2 dah penat berkhidmat

nazrul ashraff berkata...

@ bun ~ huhu..sayang fon jugak!! hehe

fathiahRAIHANA berkata...

cehh . kasi hadiah henset tuhhh ke .. tukar je la baruuu ^^

nazrul ashraff berkata...

@ raihana ~ haha..malas la pulak..syg oo..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...